Skip to main content
Rebild 2

Dirty Trail

Læs mere
Tid: Fredag den 25. juni
Fra: Hotel Opus
Er en del af Classic event programmet

Vi gentager succesen fra 2020 med en smuk tur gennem det jyske, som vi starter fra vores lokale klubhus i Horsens (Hotel Opus) og frem mod Viborg nærmere til lækre Niels Bugges kro. Kroen er kendt for sin lækre mad og flotte omgivelser. 

Vi mødes ved Hotel Opus, hvor der kaffe og rundstykker inden afgang. Dagens tur går via Østbirk, Them/Ry til Silkeborg og videre mod Viborg. En tur med masser af skov og søer og utrolig smuk natur. 

Der bliver både plads til dem med Gravelcykler og landevej. Vi cykler to ruter, og får fælles depot undervejs. Vi tilpasser farten efter distancen på ca. 100 km. 

Logistikken bliver planlagt efter antallet af tilmeldte. Der bliver bustransport tilbage til startstedet efter turen og evt. også en bus fra Niels Bugge til Horsens fra morgenstunden. 

Bemærk at Dirty Trail er en del af vores Classic Event program som er indkluderet i Veleta Pro medlemskabet. Pro medlemskabet giver adgang til 2 ud af 4 Classic events  2021. 

Gæstebilletter og ekstra billetter kan tilkøbes 

 

Fakta

Tilføj til kalender 25-06-2021 true Europe/London Dirty Trail En dagstur gennem det østjyske på "dirty trails". Vi cykler også med en gruppe på landevejen og det hele er pakket ind i lækker mad med hyggeligt netværk.
Kl. 09:00 Morgenmad på Hotel Opus
Kl. 09:45 Briefing på rute og dagens program
Kl. 10:00 Afgang på gravel
Kl. 10:15 Afgang på landevej
Kl. 15:00 Ankomst Niels Bugges kro
Kl. 15:30 Frokost
Kl. 17:00 Afgang til Hotel Opus
Gæstebillet 595,- excl. moms
Event Classic event
Logind