Skip to main content
Vin

Nytårstaffel 2022

Læs mere
Event: Veleta Classic, en del af PRO medlemskabet
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Vi ser frem til at byde velkommen til Thomas Mygind, tidligere programvært hos Kanal5, og ikke mindst ekspeditionsleder på de første udgaver af Robinsonekspeditionen.

Thomas kommer og hjælper med at give os nogle effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud. Sikkert et veltrængt boost her i de kolde og mørke vintermåneder. 

Vi skal også møde vores tidligere cykelkollega Martin Mortensen på scenen. Han er i skrivende stund på skærmen i den nuværende udgave af Robinsonekspeditionen og mon ikke de to kan komme med nogle gode historier om Robinson ekspeditionen bag kulisserne. Vi kender Martin og glæder os til at høre ham løfte sløret for sine erfaringer som tv-helt.

Nytårstaffel 2022 er en del af vores Classic program og det er muligt både at købe gæstebilletter samt billetter for de som er Business medlemmer. 

Der er kaffe/kage ved ankomst samt aftensmad med drikkevarer inkluderet i arrangementet. 

Fakta

Tilføj til kalender 03-03-2022 true Europe/London Nytårstaffel 2022 Vi fejrer det nye år med vores traditionelle nytårstaffel. Vi skal bla. møde TV-værten og foredragsholderen Thomas Mygind, der både er kendt for sin medvirken i de første Robinson optagelser, og senere også som vært på diverse danske tv-kanaler, og som skuespiller.
Kl. 16:30 Indtjekning og bobler
Kl. 17:30 Thomas Mygind "Få det bedste ud af det meste"
Kl. 18:30 Pause
Kl. 18:45 Thomas Mygind og Martin Mortensen
Kl. 19:45 Aftensmad
Classic event En del af Classic event programmet
Gæstbilletter En del af PRO medlemskabet. Billetter og gæstebilleter kan tilkøbes for 595,- excl. moms
Logind