Skip to main content
Briefing Med Søren

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Læs mere
Sted: Hotel Munkebjerg
Program: 09:00 - 16:00
Veleta Business Day 2021
Fredag den 12. november

Årets Business Day kombinerer fagligt input med sportsligt tilbageblik.

Udover præsentation af vores eget Classic program og netværksture har vi følgende talere på programmet:

Niels Duedahl, CEO Norlys. Niels har været med til at fusionere SE og Eniig til Danmarks største energiselskab. Norlys er ikke bare energi, men også bredbånd og telefoni blandt mere. Niels fortæller om virksomhedskultur og de udfordringer der er i at lægge to så store selskaber sammen. 

Rasmus Kragh er eneste dansker, der har besteget Mount Everest uden ilt. Han har i den anledning skrevet bogen egotrip, som er en spændende fortælling om ofrene for at nå sin drøm. Hør ham selv fortælle historien.

Alex Pedersen, Direktør Gran Depart Copenhagen. Alex har været med helt fra starten og initiativtager til at få Tour de France til Danmark. Alex fortæller om hele processen og hans engagement i at involvere de forskellige interessenter. 

Mathias Norsgaard, Movistar: Mathias er en af de mange nye talenter i danske guldalderepoke vi befinder os i. Mathias kommer ud af en cykelfamilie og har deværre også været udfordret med en grim påkørsel i sit første år som professionel. 

Claus Sørensen og Mads Rossen, Dahl Advokatpartnerselskab: Introducerer netværket for et digitalt kontraktstyringssystem, som kan hjælpe selv den mindre virksomhed med at realisere en række gevinster. Derudover giver systemet mulighed for at opsamle, lagre og dokumentere virksomhedens compliance-/ESG indsats, som DAHL oplever i stigende grad bliver et konkurrenceparameter.

Jens Højmark: Fortæller om regler og retningslinjer i trafikken set udfra et sikkerhedsmæssigt og retsligt synspunkt. 

Fakta

Tilføj til kalender 12-11-2021 true Europe/London Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg Hotel Munkebjerg danner igen de perfekte rammer for årets Veleta Business Day. Vi ser frem til at byde velkommen til en dag fyldt med inspiration og netværk.
Kl. 09:00 Ankomst, indtjekning, networking og morgenmad
Kl. 10:00 Velkommen og program
Kl. 10:15 Rasmus Kragh - Egotrip
Kl. 11:45 Præsentation af Veleta prgram for 2022
Kl. 12:10 Claus Sørensen - kontraktstyringssystem
Kl. 12:30 Frokost
Kl. 13:15 Niels Duedahl - virksomhedskultur
Kl. 14:15 Alex Pedersen - Tour de France til Danmark
Kl. 15:15 Kaffe og kage
Kl. 15:45 Jens Højmark
Kl. 15:55 Mathias Norsgaard
Kl. 16:30 Tak for i dag
Event Classic event, en del af PRO og Executive medlemskab
Billetter: Kan tilkøbes for 595,- excl. moms
Logind