Skip to main content
Pinarello

Bjarne Egedesø A/S bliver Business Sponsor i Veleta Business Club

Læs mere
Nye fordele for medlemmerne i Veleta Business Club

Bjarne Egedesø A/S, som sælger sine produkter under BikersBest navnet, har indgået en større Business Sponsoraftale med Veleta Business Club. Aftalen indebærer rabatter på indkøb af cykler og grej for medlemmer i Veleta Business Club ligesom den indebærer en fortløbende promovering i VBC af cykler fra Bjarne Egedesø A/S’s topbrands.

Bjarne Egedesø A/S har senest fået forhandlingen af de kendte mærker Cervélo og Santa Cruz, og er desuden allerede importør af Pinarello. Både Pinarello og Cervélo er kendte mærker på World Touren, hvor de høster den ene sejr efter den anden.

”I Bjarne Egedesø A/S vil vi gerne tættere på den kvalitetsbevidste slutbruger, give nogle unikke cykeloplevelser og skabe tættere relationer. Det giver os vigtig viden, som vi kan bruge til at skabe de bedste oplevelser for den enkelte”, udtaler Klaus Nielsen, der bliver nyt og aktivt medlem af Veleta Business Club. Det bliver han sammen med Christian Poulsen, der ligeledes er et af ansigterne udadtil hos Bjarne Egedesø A/S.
Aftalen betyder også, at Bjarne Egedesø A/S til udvalgte VBC arrangementer præsenterer sine produkter og at deltagerne i Veleta Business Club får mulighed for at afprøve disse.

”For Veleta Business Club har det været vigtigt at finde en samarbejdspartner, der har mulighed for at bringe værdi og viden ind til netværkets deltagere, og i øvrigt være med til at højne niveauet på de cykelrelaterede netværksevents vi laver hen over året”, understreger Michael Reihs. ”Vi er meget begejstrede for, at få Bjarne Egedesø A/S med ombord”.

Som led i samarbejdet vil Bjarne Egedesø A/S tilbyde medlemmer i Veleta Business Club fordelagtige priser og rabatter på indkøb hos udvalgte forhandlere, der indgår i et samarbejde med VBC. Ordningen forventes etableret ultimo 2020 og nærmere herom vil tilgå.