Skip to main content
DSC8278

United by the
love of cycling
and business

Læs mere

Et netværk
uden lige

Ejerkredsen bag består at de to tidligere professionelle cykelryttere, Claus Michael Møller og Michael Reihs, advokat Bo Vilsgaard samt ejer af Boyum IT - Mikael Boyum.
Sammen har ejerkredsen en bred og solid erfaring, ikke kun i at arrangere events og netværk, men også forretningsmæssigt.

DSC04691
DSC04819

Formen, friheden og fælleskabet

En gang om ugen, fra april til september, mødes vi til Veleta rides på landevejen.

På Veleta rides får du muligheden for at netværke på cyklen med ligesindede virksomhedsledere. Du behøver ikke være supermotionist for at være med. Veleta Business Club er et forretningsnetværk med rig mulighed for at skabe relationer og snakke under turen. Den lokale Business Club Manager og Veleta ambassadørerne (frivillige Veleta guider), planlægger turene og fordeler deltagerne efter niveau, så alle får rig mulighed for at netværke og få sved på panden.

Som deltager på et Veleta ride forventer vi, at du er opmærksom på de øvrige deltagere og cykler med respekt for den øvrige trafik og følger anvisningerne fra Veleta Business Club Managers og ambassadører. Du kan til gengæld forvente en veltilrettelagt tur med engagerede turledere og fokus på netværk.

Et Veleta ride er ca. 2 timer, hvor der kan være indlagte sektioner som udfordrer de individuelle forskelligheder. Det kan også ske i form at niveauopdelte grupper på dele af turen.

Rammerne omkring et Veleta ride er vigtige. Derfor vil du altid få muligheden for at få kaffe og netværke med de øvrige deltagere enten før eller efter turen.

Du medbringer din egen landevejscykel og cykelhjelm er selvfølgelig påkrævet. Er du ikke så erfaren på landevejen eller i at cykle i grupper, sørger vi for, at du bliver det hurtigt.

Relationer, form, forretning, oplevelser og inspiration

  • Veleta Business Club er et forretningsnetværk for beslutningstagere og virksomhedsledere med interesse for cykling.
  • Vi ønsker at fremme samhandel og samarbejde imellem medlemmerne og de virksomheder medlemmerne repræsenterer.
  • Veleta Business Club er et netværk, hvor alle opfordres til proaktivt at dele viden og være med til at give andre deltagere inspiration til hverdagen.
  • Vi har et stort ønske om at medlemmerne mødes med hinanden udenfor de faste arrangementer.
  • Det handler primært om business, networking og cykling – men vi hygger os også rigtigt meget når vi mødes. Vores medlemmer deltager nødvendigvis ikke for at køre hurtigt og hårdt, men for at skabe relationer og blive inspireret.
  • Veleta Business Club er et netværk med fokus på faglig sparring.
  • Veleta Business Club opfordrer alle medlemmer til at tænke ”hvad kan jeg tilbyde” i stedet for ”hvad kan jeg få” og her menes ikke kun ”hvad kan jeg sælge”
  • Man skal være givende, udviklende og nysgerrig på de andre medlemmer.
  • Veleta Business Club tror på at fysisk udfoldelse fremmer medlemmernes lyst til at skabe relationer på tværs, så de fleste arrangementer vil foregå i sadlen.

Lokale Business Clubs

I Veleta Business Club får du et aktivt netværk alle årets 12 mdr. Her er et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hver uge henholdsvis sommer og vinter. Vi har fokus på at skabe langvarige og værdiskabende relationer

 Vores erhvervsnetværk er forretning og cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig og faglig værdi at være med. Cyklingen og den ekstra velvære er blot en bonus.

Virtu rides i "sommersæsonen" starter hver onsdag fra kl. 17:00. Vi afrunder turen på max 2 timer med kaffe og networking. Flere af turene går ud fra de lokale medlemmers arbejdspladser for at få et bedre indblik i hinandens virksomheder og aktuelle opgaver.

Claus Michael Møller, som har ansvaret for at du kommer hjem fra Virtu rides og netværksarrangementer med en god oplevelse hver gang. Advokat Bo Vilsgaard, Headhunter Allan Rønsholt, og ejer af Nordiske duge Brian Nielsen, er dine lokale Virtu Ambassadører, som hjælper med på bla. Virtu rides

Information omkring de lokale Virtu Rides, som starter fra april til og med september, og alle de øvrige aktiviteter findes på den lokale Aarhus eventkalender

Club ride: Onsdage 17-20 (incl. networking)
Club Manager: Claus Michael Møller

I Veleta Business Club Aalborg møder du ca. 25 engagerede virksomhedsledere og beslutningstagere fra store, mellemstore og små virksomheder. Fælles er vores interesse for faglig sparring og forretning. Den gode dynamik skabes gennem den fælles interesse og passion for networking og cykling.

Du et aktivt erhvervsnetværk alle årets 12 mdr. Her er et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere. Vi har fokus på at skabe langvarige og værdiskabende relationer.

Vi er forretning før cykling, og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen og den ekstra velvære blot en bonus.

Claus Michael Møller, tidligere professionel cykelrytter gennem 13 år samt Virtu ambassadør Mette Eriksen (Cykelkonsulent DGI) er de lokale vejkaptajner.  Vi sikrer kvalitet og udbytte på de enkelte Virtu rides.

Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg er vores faste lokale samarbejdspartner og samlingssted. Startsted og networking på Veleta Rides foregår herfra.

Club ride: Torsdag 17-20 (incl. networking)
Club Manager: Claus Michael Møller

I dette netværk i Kolding har vi i dag ca. 20 medlemmer. Vores netværksgruppe er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for networking og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere.

Vores erhvervsnetværk er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Virtu Rides (OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Club ride: tirsdag 17-20 (incl. networking)
Club Manager: Michael Reihs

NB: Det 2. Business Club Ride hver måned køres sammen med Vejle & Horsens (altså 1 fælles Ride pr. måned).

Veleta Business Club er et netværk i Horsens hvor du har mulighed for at møde andre engagerede virksomhedsledere og beslutningstagere fra store, mellemstore og små virksomheder. Fælles er interessen for faglig sparring og forretning. Den gode dynamik skabes gennem den fælles interesse og passion for networking og cykling. Du får samtidig muligheden for at styrke dit regionale netværk, da flere af netværksmøderne afholdes sammen med de lokale netværk i Kolding og Vejle.

Vi er forretning og cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

I vores netværksgruppe i Horsens får du et aktivt netværk alle årets 12 mdr. Her er et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer og cykelture.

Hotel Opus er vores gode faste samlingssted. Herfra starter vi de lokale Virtu rides, ligesom vi starter eller slutter af med en kop kaffe.

Vores lokale team er medejer, tidligere professionelle cykelrytter Claus Michael Møller og Lars Jensen (Chr. Sørensen VVS). Lars har stort lokalkendskab og erfaring med at være vejkaptajn. Sammen sikrer vi at du får gode oplevelser og netværk i Virtu Business Club

Information omkring de lokale Virtu Rides (OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Club ride: Tirsdag 17-20 (incl. networking)
Club Manager: Claus Michael Møller

NB: Enkelte Virtu Rides køres sammen med Vejle & Kolding (altså 1 fælles Ride pr.

Veleta Business Club er et erhvervsnetværk i Vejle som har ca. 30 medlemmer. Gruppen er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for netværk og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere.

Vi er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med i en netværksgruppe, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Rides (OBS: de afsatte 2.5 time  består af  1.5-2 timer på cyklen og 1/2 time med forplejning/networking):

Club ride: Onsdage 17.00- 19.30 (incl. networking)
Club Manager: Michael Reihs

NB: Det 2. Virtu Ride hver måned køres sammen med Kolding & Horsens (altså 1 fælles Ride pr. måned).

Veleta Business Club er et erhvervsnetværk i Silkeborg som har ca. 30 medlemmer. Gruppen er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for netværk og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere.

Vi er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med i en netværksgruppe, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Rides (OBS: de afsatte 2.5 time  består af  1.5-2 timer på cyklen og 1/2 time med forplejning/networking):

Club ride: Torsdag 16.30- 1900 (incl. networking)
Club Manager: Michael Reihs