Skip to main content
Veleta05

United by the
love of cycling
and business

Læs mere

Teamet

Du møder et engageret og imødekommende team, der ledes af de tidligere danske professionelle cykelryttere Michael Reihs og Claus Michael Møller. De to har udover en lang erfaring som holdkaptajner, også eksekveret på mange store virksomhedsevents. Bag sig har de en lang række af cykelerfarne personer, der assisterer lokalt og regionalt til Business Club rides og andre events.

Ejerkredsen bag består desuden af advokat Bo Vilsgaard samt ejer af Boyum IT - Mikael Boyum. Sammen har ejerkredsen en bred og solid erfaring, ikke kun i at arrangere events og netværk, men også forretningsmæssigt.


Claus Michael Møller
cmm@veleta.dk
+ 45 2082 5939

Michael Reihs
mr@veleta.dk
+45 2168 5868

Mette Eriksen
me@veleta.dk
+50 5069 6819

IMG 3044
Veleta Business Club

Mød virksomhederne

Vi er i dag repræsenteret med over 280 virksomheder i Veleta. Klik her, og se hvem du kan møde

Dine muligheder som Veleta Business Club netværker

Aktivt netværk hele året rundt

Som Veleta Business Club netværker får du rig mulighed for at møde de øvrige virksomhedsledere og beslutningstagere fra Veletas lokale netværk i de 7 byer vi mødes i. Et medlemskab i Veleta er kalenderårsbaseret, dog med mulighed for at tilslutte sig i løbet af året med differentieret pris frem til august.

Følgende er indeholdt i medlemskabet 2023 fra 8.000,- excl. moms

 •  Business Club teamtøjssæt fra Castilli Jersey/bib/strømper
 •  Veleta Members Forum, små netværksgrupper
 •  Sponsor arrangementer
 •  Firma- og deltagerprofil på deltagerportal
 •  Firmalogo på deltagerportal
 •  Direkte adgang til over 260 deltagere
 •  Netværksarrangementer med og uden cykel
 •  Rides med networking fra 7 byer ugentlig april - september
 •  Fri adgang til rides og events fra alle byer
 •  Virksomhedsbesøg
 •  Zwift rides over vinterhalvåret
 •  Adgang til rabataftaler
 •  Adgang til Facebook Commercial gruppe
 •  Adgang til lokale Facebook grupper
 •  Mulighed for tilkøb af Business Club events med/uden cykel
 •  Mulighed for tilkøb af Business Club ture og rejser i ind- og udland
 •  Mulighed for at medbringe gæster og forretningsforbindelser
Veleta Cover FB Blå Tone (002)

Relationer, form, forretning, oplevelser og inspiration

 • Veleta Business Club er et forretningsnetværk for beslutningstagere og virksomhedsledere med interesse for cykling.
 • Vi ønsker at fremme samhandel og samarbejde imellem medlemmerne og de virksomheder medlemmerne repræsenterer.
 • Veleta Business Club er et netværk, hvor alle opfordres til proaktivt at dele viden og være med til at give andre deltagere inspiration til hverdagen.
 • Vi har et stort ønske om at medlemmerne mødes med hinanden udenfor de faste arrangementer.
 • Det handler primært om business, networking og cykling – men vi hygger os også rigtigt meget når vi mødes. Vores medlemmer deltager nødvendigvis ikke for at køre hurtigt og hårdt, men for at skabe relationer og blive inspireret.
 • Veleta Business Club er et netværk med fokus på faglig sparring.
 • Veleta Business Club opfordrer alle medlemmer til at tænke ”hvad kan jeg tilbyde” i stedet for ”hvad kan jeg få” og her menes ikke kun ”hvad kan jeg sælge”
 • Man skal være givende, udviklende og nysgerrig på de andre medlemmer.
 • Veleta Business Club tror på at fysisk udfoldelse fremmer medlemmernes lyst til at skabe relationer på tværs, så de fleste arrangementer vil foregå i sadlen.
Nedkørsel, Redigeret

Formen, friheden og fælleskabet

I Veleta Business Club får du et erhvervsnetværk, som er aktivt alle årets 12 mdr. Du får et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer og netværkscykling. Vi har fokus på at skabe langvarige og værdiskabende relationer

Vores Veleta rides afholdes ugentligt, fra april til september.

På Veleta rides får du muligheden for at netværke på cyklen med ligesindede virksomhedsledere. Du behøver ikke være supermotionist for at være med. Veleta Business Club er et forretningsnetværk med rig mulighed for at skabe relationer og snakke under turen. Den lokale Business Club Manager og Veleta ambassadørerne (frivillige Veleta guider), planlægger turene og fordeler deltagerne efter niveau, så alle får rig mulighed for at netværke og få sved på panden.

Som deltager på et Veleta ride forventer vi, at du er opmærksom på de øvrige deltagere og cykler med respekt for den øvrige trafik og følger anvisningerne fra Veleta Business Club Managers og ambassadører. Du kan til gengæld forvente en veltilrettelagt tur med engagerede turledere og fokus på netværk.

Et Veleta ride varer ca. 2 timer, hvor der kan være indlagte sektioner som udfordrer de individuelle forskelligheder. Det kan også ske i form af niveauopdelte grupper på dele af turen.

Rammerne omkring et Veleta ride er vigtige. Derfor vil du altid få muligheden for at få kaffe og netværke med de øvrige deltagere, enten før eller efter turen.

Du medbringer din egen landevejscykel og cykelhjelm er selvfølgelig påkrævet. Er du ikke så erfaren på landevejen eller i at cykle i grupper, sørger vi for, at du bliver det hurtigt.

Lokale Business Clubs

Det lokale netværk i Aarhus består af lidt over 100 engagerede deltagere. Netværket er bygget op over en årrække og der er en god og uformel tone, hvor du også kan forvente at blive taget godt imod som ny deltager. 

Veleta Club rides i "sommersæsonen" starter hver onsdag fra kl. 17:00. Vi afrunder turen på max 2 timer med kaffe og networking. Flere af turene går ud fra de lokale medlemmers arbejdspladser for at få et bedre indblik i hinandens virksomheder og aktuelle opgaver.

Vores faste base i Aarhus er Horisont Hotel og Konference på Agro Food Park 10, 8200 Aarhus. Her har vi de perfekte rammer efter turen, hvor vi har adgang til hotellets VIP-lounge. 

Claus Michael Møller har ansvaret for at du kommer hjem med god oplevelse hver gang. Advokat Bo Vilsgaard, Headhunter Allan Rønsholt, og ejer af Nordiske duge Brian Nielsen, er dine lokale Virtu Ambassadører, som hjælper med på bla. Virtu rides

Club ride: Onsdage 17-20 (incl. networking)

Information om netværket i Aarhus til Claus på cmm@veleta.dk

Veleta Business Club Aalborg blev startet op i 2018, og består af knap 40 deltagere fra spændende nordjyske virksomheder. Du møder en gruppe med god dynamik og interesse i at lære hinanden endnu bedre at kende. 

Vores faste Veleta rides fra april til og med september sker hver torsdag kl. 17:00 

Claus Michael Møller er sammen med Mette Eriksen de lokale vejkaptajner.  Vi sikrer kvalitet og udbytte på de enkelte Veleta rides.

Vi starter én gang om måneden fra nogle af de forskellige deltageres virksomheder. Vores faste samarbejdspartner og udgangspunkt er Radisson Blu Limfjord Hotel. Her slutter vi vores ture og får en kop kaffe og kage. 

Club ride: Torsdag 17-20 (incl. networking)

I dette netværk i Kolding har vi i dag ca. 20 medlemmer. Vores netværksgruppe er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for networking og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere.

Vores erhvervsnetværk er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Veleta Rides (OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Club ride: tirsdag 17-20 (incl. networking)
Club Manager: Michael Reihs

NB: Veleta Rides køres sammen med Vejle & Horsens én gang om måneden fra en deltagers virksomhed incl. oplæg 

Veleta Business Club i Horsens er en mindre men meget interessant gruppe af deltagere, hvor flere af aktiviteterne foregår i fællesskab med de andre lokale netværk. Derved opnår vi kvalitet og substans i de enkelte arrangementer. 

Både netværkscykling og faglige arrangementer foregår i mange tilfælde regionalt. 

Hotel Opus er vores gode faste samlingssted. Herfra starter vi de lokale Veleta rides, ligesom vi starter eller slutter af med networking og en kop kaffe.

Claus Michael Møller og Lars Jensen (Chr. Sørensen VVS) er ansvarlige for de lokale Veleta rides. Lars har stort lokalkendskab og erfaring med at være vejkaptajn. Sammen sikrer vi at du får gode oplevelser og netværk i Veleta Business Club

Veleta Rides består af 2 timer på cyklen 

Club ride: Tirsdag 17-20 (incl. networking)

NB: Veleta Rides køres sammen med Vejle & Kolding én gang om måneden fra en deltagers virksomhed incl. oplæg 

Veleta Business Club er et erhvervsnetværk i Vejle som har ca. 30 medlemmer. Gruppen er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for netværk og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere.

Vi er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med i en netværksgruppe, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Rides (OBS: de afsatte 2.5 time  består af  1.5-2 timer på cyklen og 1/2 time med forplejning/networking):

Club ride: Onsdage 17.00- 19.30 (incl. networking)
Club Manager: Michael Reihs

NB: Veleta Rides køres sammen med Horsens & Kolding én gang om måneden fra en deltagers virksomhed incl. oplæg 

Veleta Business Club er et erhvervsnetværk i Silkeborg som har ca. 30 medlemmer. Gruppen er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for netværk og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere.

Vi er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med i en netværksgruppe, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Rides (OBS: de afsatte 2.5 time  består af  1.5-2 timer på cyklen og 1/2 time med forplejning/networking):

Club ride: Torsdag 16.30- 1900 (incl. networking)
Club Manager: Michael Reihs

Veleta Business Club i Randers er opstartet pr. 1. april 2021. Randers er en driftig erhvervsby, hvor vi sammen med vores øvrige netværk kan skabe en god synergi mellem det lokale og de regionale. 

Vi forventer at kunne samle 15-20 deltagere i løbet af 2021, og dermed fundamentet for en gruppe på ca. 25 deltagere.

Vores lokale Business Club rides starter ud fra Sparekassen Kronjylland, som er vores faste lokale base i Randers. Herfra er der networking inden turen og vi laver andre faglige arrangementer. Erhvervsrådgiver Dennis Roungkvist cykler med som vores lokale ambassadør på turene.

Vi er en sammensætning af beslutningstagere fra lokale virksomheder, samt enkelte som bor i Randers men arbejder udenfor og omvendt. I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs cykling. 

Vi er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig og faglig værdi at deltage.

Information omkring de lokale rides (OBS: de afsatte 2.5 time  består af  1.5-2 timer på cyklen og 1/2 time med forplejning/networking):

Club ride: Tirsdag 17:00 - 1930 (incl. networking)
VBC ansvarlig: Michael Reihs og Claus Møller