Skip to main content
DSC04670

Seneste
nyheder

Se nyheder

oktober

Veleta 25 Rabat (1)
19. oktober 2020

Aftale med Ceramic Speed

Ceramic Speed og Veleta Business Club har indgået en aftale, som tilgodeser alle deltagere i Veleta Business Club med 25% rabat på listepriser på alle firmaets cykelrelaterede produkter.

Læs mere

september

Billede Fra Hotel Brøndum
24. september 2020

Netværkstur til Skagen afholdt med stor succes

Veletas 2-dages netværkstur fra Aalborg til Brøndums i Skagen bliver tilbagevendende begivenhed. Det blev besluttet efter endnu en succesfuld tur til Skagen med 70 netværksdeltagere fra de lokale netværksbyer.

Læs mere

juli

LI Billede Veleta Sponsorat (1)
09. juli 2020

Securitas og Dahl som nye sponsorer for Veleta Business Club

Nu skal der trampes i pedalerne. Securitas A/S og DAHL Advokatpartnerselskab bliver hovedsponsorer for Veleta Business Club, et stærkt forretningsnetværk for beslutningstagere og virksomhedsledere i hele landet med en særlig interesse for cykling.

Læs mere

juni

DSC7151
25. juni 2020

Business day

Traditionen tro bliver den årlige og nu 4. udgave af Business day en dag, hvor vi løfter sløret for programmet for det kommende år. Vi kigger selvfølgelig både lidt tilbage på året der gik, men ikke mindst på hvilke nye cykeloplevelser i form af udlandsture og endags events der venter på os.

Læs mere
DSC04665
25. juni 2020

Limfjorden rundt slår deltager rekord

Søndag den 28. juni afholdes det første store Classic arrangement i det nye Virtu netværk. Og samtidig også den største opgave, hvor interessen for at få en ekstraordinær god oplevelse rundt i det nordjyske er imponerende.

Læs mere
DSC03873
25. juni 2020

Virtu skifter til Veleta

Vores nye navn indeholder inspiration fra cyklingen, vores alle sammens udfordringer og vores ophav. Vi forbliver derfor en “Business Club” og er stadigvæk et netværk for virksomhedsejere, virksomhedsledere og andre cykelpassionerede beslutningstagere.

Læs mere