Skip to main content
DSC04670

Seneste
nyheder

Se nyheder

januar

134621 Radissonblupapirfabrikken Bygning Aarhus Danmark Foto HORESTA
06. januar 2021

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg bliver nyt samlingspunkt for vores lokale netværk

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg og Veleta Business Club har indgået en samarbejdsaftale, som giver vores lokale netværk et nyt spændende samlingspunkt til glæde for vores deltagere.

Læs mere
Veleta Logo Main Black
23. januar 2021

Open Ride på Zwift med Veleta Business Club

Kom med på et open ride på Zwift og se hvordan vi holder formen og relationerne ved lige i Veleta Business Club - erhvervsnetværket for beslutningstagere og ledere.
Tilmeld dig via link.

Læs mere

december

Horsens 3
01. december 2020

Vi cykler for en god sag

Fra den 27-29. august cykler vi gennem vores netværksbyer fra Kolding til Aalborg, i alt 450 km, og støtter samtidig op omkring Julemærkehjemmene arbejde med at støtte socialt udsatte børn. Turen kombineres med en masse god networking.

Læs mere
Horsens 1 (2)
02. december 2020

Online informationsmøde om Veleta Business Club

Vil du høre mere om vores erhvervsnetværk, har du muligheden for let og uforpligtende at tilmelde dig vores on-line kick-off onsdag den 27. januar

Læs mere

november

Billede 2 (1)
18. november 2020

Årets Business Day er afholdt

Årets Business Day blev afholdt på Hotel Munkebjerg med flot deltagelse fra de lokale netværk. Ialt 85 deltagere lyttede intenst til dagens foredragsholdere efter en introduktion til 2021 programmet.

Læs mere

oktober

Horsens 1 (1)
29. oktober 2020

Tidlig Tænksom Tirsdag

Vi bringer endnu mere faglig inspiration ind i netværket med en interessant række af morgenmøder fra vores primære sponsorer Securitas og Dahl advokater

Læs mere
Årsbanner 2021
30. oktober 2020

Veleta Business Club støtter Julemærkehjemmet

Veleta Business Club er blevet virksomhedsven for Julemærkehjemmet, der hjælper udsatte børn. Som en del af vores netværksprofil vil vi gerne være med til at støtte og bakke op om vigtige sociale og samfundsmæssige formål i tråd med vores fokus på motion og netværk.

Læs mere
Pinarello
22. oktober 2020

Bjarne Egedesø A/S bliver Business Sponsor i Veleta Business Club

”For Veleta Business Club har det været vigtigt at finde en samarbejdspartner, der har mulighed for at bringe værdi og viden ind til netværkets deltagere, og i øvrigt være med til at højne niveauet på de cykelrelaterede netværksevents vi laver hen over året”, understreger Michael Reihs. ”Vi er meget begejstrede for, at få Bjarne Egedesø A/S med ombord”.

Læs mere
Veleta 25 Rabat (1)
19. oktober 2020

Aftale med Ceramic Speed

Ceramic Speed og Veleta Business Club har indgået en aftale, som tilgodeser alle deltagere i Veleta Business Club med 25% rabat på listepriser på alle firmaets cykelrelaterede produkter.

Læs mere

september

Billede Fra Hotel Brøndum
24. september 2020

Netværkstur til Skagen afholdt med stor succes

Veletas 2-dages netværkstur fra Aalborg til Brøndums i Skagen bliver tilbagevendende begivenhed. Det blev besluttet efter endnu en succesfuld tur til Skagen med 70 netværksdeltagere fra de lokale netværksbyer.

Læs mere

juli

LI Billede Veleta Sponsorat (1)
09. juli 2020

Securitas og Dahl som nye sponsorer for Veleta Business Club

Nu skal der trampes i pedalerne. Securitas A/S og DAHL Advokatpartnerselskab bliver hovedsponsorer for Veleta Business Club, et stærkt forretningsnetværk for beslutningstagere og virksomhedsledere i hele landet med en særlig interesse for cykling.

Læs mere

juni

DSC7151
25. juni 2020

Business day

Traditionen tro bliver den årlige og nu 4. udgave af Business day en dag, hvor vi løfter sløret for programmet for det kommende år. Vi kigger selvfølgelig både lidt tilbage på året der gik, men ikke mindst på hvilke nye cykeloplevelser i form af udlandsture og endags events der venter på os.

Læs mere
DSC03873
25. juni 2020

Virtu skifter til Veleta

Vores nye navn indeholder inspiration fra cyklingen, vores alle sammens udfordringer og vores ophav. Vi forbliver derfor en “Business Club” og er stadigvæk et netværk for virksomhedsejere, virksomhedsledere og andre cykelpassionerede beslutningstagere.

Læs mere
DSC04665
25. juni 2020

Limfjorden rundt slår deltager rekord

Søndag den 28. juni afholdes det første store Classic arrangement i det nye Virtu netværk. Og samtidig også den største opgave, hvor interessen for at få en ekstraordinær god oplevelse rundt i det nordjyske er imponerende.

Læs mere