Skip to main content
DSC04670

Seneste
nyheder

Se nyheder

2021

juli

Overrækkelse Af Check 2
05. juli 2021

Company Day på to hjul

Veleta Business Club var betroet opgaven med at tilrettelægge en anderledes oplevelse på to hjul for CoolRunners ansatte til den årlige Company day. Samtidig trampede Coolrunners ansatte i pedalerne for Veleta Business Clubs indsamling til Julemærkehjemmene.

Læs mere

juni

Kaffestop
09. juni 2021

70 deltagere cyklede 16.800 km over 2 dage

Endnu et år cyklede Veleta Business Club til Danmarks mest nordlige by Skagen fra Limfjordshovedstaden Aalborg. 70 Deltagere fra netværkets 7 byer fik en smuk og anderledes oplevelse på vej mod nord og retur.

Læs mere

maj

Billede Til Staff Care
27. maj 2021

Staff Care bliver ny samarbejdspartner i Veleta Business Club

Fysisk aktivitet og sund kost er nøgleord for en god performance og velvære. Som netværk vil vi i Veleta Business Club gerne være med til at tilbyde gode løsninger til vores deltagere for både at få motion, men også have fokus på en sundere hverdag.

Læs mere
Fuglen Og Veleta
12. maj 2021

En oplevelse for livet

Veleta Business Club blev tildelt opgaven med at få 8 heldige vindere af en sengespecialisten konkurrence rundt på landevejene omkring Silkeborg.

Læs mere

april

Nykredit
11. april 2021

Nykredit bliver sponsor i Veleta

Vi er stolte over at kunne præsentere Nykredit som sølvsponsor for Veleta Business Club.

Nykredit har gennem flere år været repræsenteret i netværket, og derfor har det også været et naturligt valg at blive mere synlig i Veleta Business Club” udtaler Søren Andersen, kundedirektør i Nykredit.

Læs hele nyheden.

Læs mere
T & T
12. april 2021

Revisionshuset Tal & Tanker bliver guldsponsor for Veleta

Revisionshuset Tal & Tanker tager udgangspunkt i tallene og menneskerne bag med fokus på at skabe overskud til de tanker, der skal til for at kunne drive og udvikle en sund forretning i balance. Bag mottoet ”Tal med mennesker” møder du hos Tal & Tanker 55 engagerede mennesker med hjerte og hjerne på rette sted. Dygtige og veluddannede folk, der bygger stærke relationer, sætter pris på ærlig snak og dialog i øjenhøjde.

Derfor har det også været en naturlig beslutning at blive en tættere del af erhvervsnetværket for at møde kunder og fagligt netværk i øjenhøjde.

Læs mere

marts

Stark Lucca
08. marts 2021

STARK ny sponsor i Veleta

Med afsæt i fælles værdier omkring sundhed og oplevelse, har STARK og Veleta Business Club indgået et samarbejde for 2021.

STARK og Veleta Business Club har mange forretningsmæssige synergier. Begge parter har et godt udgangspunkt, når den fælles passion for netværk og udvikling af langvarige kunderelationer skal konverteres til cykeloplevelser, hvor ejerledere og beslutningstagere har mulighed for at mødes, sparre og finde inspiration hos hinanden.

Læs mere
Horsens 1 (2)
02. marts 2021

Online informationsmøde om Veleta Business Club

Den nye 2021 netværkssæson står for døren, og vi er klar til at cykle og netværke med dig. Vil du høre mere om kan du let og uforpligtende tilmelde dig vores on-line kick-off mandag den 22. marts

Læs mere

februar

OBTON PETER JOERGENSEN 024
21. februar 2021

Koncenton er ny sølvsponsor i Veleta

Vi er utroligt glade for at kunne præsentere ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton som sølvsponsor hos Veleta Business Club. Koncenton og søsterselskabet Obton tilbyder investeringer i henholdsvis ejendomme og solcelleparker til sine kunder. Begge firmaer har hovedsæde i Aarhus, og en stor kundeportefølje i hele landet.

Læs mere
Logo VBC CBN
08. februar 2021

Nyt samarbejde

Veleta Business Club og Cycling Business Network har indgået et samarbejde for 2021 med henblik på at styrke de respektive erhvervsnetværk i Øst & Vest samt for at give de aktive medlemmer endnu mere værdi i hverdagen.

Læs mere
Veleta Logo Main Black
09. februar 2021

Veleta kommer til Randers

Veleta Business Club starter op med lokalt erhvervsnetværk i Randers. Randers er med sit pulserende erhvervsliv en vigtig by i det jyske, og derfor er det også naturligt at sætte byen på "Veletakortet".

Læs mere

januar

134621 Radissonblupapirfabrikken Bygning Aarhus Danmark Foto HORESTA
06. januar 2021

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg bliver nyt samlingspunkt for vores lokale netværk

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg og Veleta Business Club har indgået en samarbejdsaftale, som giver vores lokale netværk et nyt spændende samlingspunkt til glæde for vores deltagere.

Læs mere

2020

december

Horsens 3
01. december 2020

Vi cykler for en god sag

Fra den 27-29. august cykler vi gennem vores netværksbyer fra Kolding til Aalborg, i alt 450 km, og støtter samtidig op omkring Julemærkehjemmene arbejde med at støtte socialt udsatte børn. Turen kombineres med en masse god networking.

Læs mere
Horsens 1 (2)
02. december 2020

Online informationsmøde om Veleta Business Club

Vil du høre mere om vores erhvervsnetværk, har du muligheden for let og uforpligtende at tilmelde dig vores on-line kick-off onsdag den 27. januar

Læs mere

november

Billede 2 (1)
18. november 2020

Årets Business Day er afholdt

Årets Business Day blev afholdt på Hotel Munkebjerg med flot deltagelse fra de lokale netværk. Ialt 85 deltagere lyttede intenst til dagens foredragsholdere efter en introduktion til 2021 programmet.

Læs mere

oktober

Horsens 1 (1)
29. oktober 2020

Tidlig Tænksom Tirsdag

Vi bringer endnu mere faglig inspiration ind i netværket med en interessant række af morgenmøder fra vores primære sponsorer Securitas og Dahl advokater

Læs mere
Årsbanner 2021
30. oktober 2020

Veleta Business Club støtter Julemærkehjemmet

Veleta Business Club er blevet virksomhedsven for Julemærkehjemmet, der hjælper udsatte børn. Som en del af vores netværksprofil vil vi gerne være med til at støtte og bakke op om vigtige sociale og samfundsmæssige formål i tråd med vores fokus på motion og netværk.

Læs mere
Pinarello
22. oktober 2020

Bjarne Egedesø A/S bliver Business Sponsor i Veleta Business Club

”For Veleta Business Club har det været vigtigt at finde en samarbejdspartner, der har mulighed for at bringe værdi og viden ind til netværkets deltagere, og i øvrigt være med til at højne niveauet på de cykelrelaterede netværksevents vi laver hen over året”, understreger Michael Reihs. ”Vi er meget begejstrede for, at få Bjarne Egedesø A/S med ombord”.

Læs mere
Veleta 25 Rabat (1)
19. oktober 2020

Aftale med Ceramic Speed

Ceramic Speed og Veleta Business Club har indgået en aftale, som tilgodeser alle deltagere i Veleta Business Club med 25% rabat på listepriser på alle firmaets cykelrelaterede produkter.

Læs mere

september

Billede Fra Hotel Brøndum
24. september 2020

Netværkstur til Skagen afholdt med stor succes

Veletas 2-dages netværkstur fra Aalborg til Brøndums i Skagen bliver tilbagevendende begivenhed. Det blev besluttet efter endnu en succesfuld tur til Skagen med 70 netværksdeltagere fra de lokale netværksbyer.

Læs mere

juli

LI Billede Veleta Sponsorat (1)
09. juli 2020

Securitas og Dahl som nye sponsorer for Veleta Business Club

Nu skal der trampes i pedalerne. Securitas A/S og DAHL Advokatpartnerselskab bliver hovedsponsorer for Veleta Business Club, et stærkt forretningsnetværk for beslutningstagere og virksomhedsledere i hele landet med en særlig interesse for cykling.

Læs mere

juni

DSC04665
25. juni 2020

Limfjorden rundt slår deltager rekord

Søndag den 28. juni afholdes det første store Classic arrangement i det nye Virtu netværk. Og samtidig også den største opgave, hvor interessen for at få en ekstraordinær god oplevelse rundt i det nordjyske er imponerende.

Læs mere
DSC7151
25. juni 2020

Business day

Traditionen tro bliver den årlige og nu 4. udgave af Business day en dag, hvor vi løfter sløret for programmet for det kommende år. Vi kigger selvfølgelig både lidt tilbage på året der gik, men ikke mindst på hvilke nye cykeloplevelser i form af udlandsture og endags events der venter på os.

Læs mere
DSC03873
25. juni 2020

Virtu skifter til Veleta

Vores nye navn indeholder inspiration fra cyklingen, vores alle sammens udfordringer og vores ophav. Vi forbliver derfor en “Business Club” og er stadigvæk et netværk for virksomhedsejere, virksomhedsledere og andre cykelpassionerede beslutningstagere.

Læs mere