Skip to main content
Veleta05 (1)

Uforglemmelige oplevelser i ind- og udland

Læs mere
Mallorca 312 den 30. april

Årets mest populære motionsløb

Veleta Tours til Mallorca 312:

Vi tilbyder dig muligheden for den perfekte pakkerejse til Mallorca 312. I samarbejde med løbets arrangør Arrivo Cycling, kan vi tilbyde dig turen til forårets mest populære motionsløb, hvor de 7000 startnumre er udsolgt.

Mallorca 312 er et perfekt organiseret motionsløb. Vi har i Veleta Tours selvfølgelig været nede og afprøve løbet i 2021, og vores positive forventninger til løbet blev indfriet til fulde. Som navnet siger, er den lange distance på hele 312 km, men der er også distancer på 225 km og knap 170 km.

Starten går fra Platja de Muro nær Alcudia. Her bliver du indkvarteret på hotel helt ned til vandet og lige overfor starten til løbet. Du har selvfølgelig også startnummer til VIP boxen, hvor deltagere bliver sendt ud først. 

Du køber selv din flybillet torsdagen før løbet og tager retur mandag. Vi sørger for at du bliver afhentet og bragt til lufthavnen. 

Når du køber turen, kan du tilvælge f.eks lejecykel, antal personer og fragt af cykler fra lufthavnen.  

Prisen på 1.059 EUR for to personer er beregnet ud fra deltager og ledsager. Skal begge personer have startnummer, skal du skrive til cmm@veleta.dk 

Har du spørgsmål til turen kan du kontakte os på samme cmm@veleta.dk

Link til køb: https://www.arrivocycling.com/en/cycling-race-events/mallorca-312-veleta-exclusive

 

Mallorca
Jyske På Tur Ved Munkebjerg

Firmaevents

Veleta arrangerer også firmaevents

Planlægger du et professionelt arrangement for dine kunder, hvor cykling indgår som en del af programmet? Vi planlægger cykelruter, deltager med servicebil, vejkaptajner og det der skal til for at dit næste arrangement forløber perfekt. 

Sammen afdækker vi behov og rammer for arrangementet, også hvis vi skal byde ind med foredrag efter cykelturen. 

Vi tilbyder også medarbejderarrangementer, hvor en cykeltur kan indgå i programmet. 

I Veleta Business Club guider vi og vores lokale ambassadører flere gange om ugen vores lokale netværk rundt på landevejene, med respekt for at alle deltagere kommer sikkert rundt. 

Derfor er du også i sikre og erfarne hænder sammen med os. 

Kontakt os for mere information og tilbud på cmm@veleta.dk

 

 

 

 

Unikke og personlige firmanetværksture til udlandet

Via vores gode relationer og netværk laver vi unikke og personlige ture, som du normalt ikke selv vil kunne arrangere. Vi kender de hyggelige små byer, spisesteder under turen og guider dig samtidigt sikkert rundt på vejene.

"Ride like a pro" er et udtryk, som tit bliver brugt når niveauet på din tur skal ligne det du ser under cykelløbene. Vi har gennem mange års erfaring god indsigt i hvad der skal til for at lave en god tur og hvilke omgivelser der skal til. 

Gennem vores mange år i udlandet, har vi forkærlighed for nogle spændende destinationer rundt omkring i Europa, hvor især vores relationer i Spanien og Portugal giver os mulighed for at lave nogle spændende og specialdesignede ture. 

Desuden har vi også lavet ture til sydfrankrig og Italien.  

Kontakt os for tilbud udfra dine ønsker og behov på cmm@veleta.dk

Veleta Business Club er medlem af Rejsegarantifonden under registreringsnummer RGF3387 

Billede Fra Feltre, GF Sportful