Skip to main content
Business Day 2022

Business Day fra Hotel Munkebjerg 2022

Læs mere
Faglig underholdning og networking

I fredags afholdte vi vores årlige Veleta Business Day på Munkebjerg Hotel sammen med 120 medlemmer og gæster.

Udover en præsentation af programmet for 2023, så kom vi med bjergbestigeren Rasmus Kragh op på Mount Everest og fik et indblik i de refleksioner Rasmus har fået med i rygsækken på sine ekspeditioner. Rasmus gik dybt, når han satte spørgsmål til livet, målsætninger og prioriteringer. En god opsummering fik man, da Rasmus simpelt signerede sine bøger med “Vær din bedste egoist” - ros til Rasmus for et lærerigt og dybt oplæg.

Kristian Skovsgaard fra DAHL Advokatpartnerselskab holdte et kort oplæg omkring den sag han i 2021 var en del af, da han sad i Inger Støjbergs forsvarsteam. Et spændende indblik fra hans side af bordet.

Kristians oplæg lagde fint op til Inger Støjberg, som vi også havde med på programmet. Inger fik med en humoristisk vinkel berettet omkring de forandringer hun har oplevet i dansk politik i de 20 år, som hun har været på Christiansborg. Det var også tankevækkende at høre om de personlige og faglige konsekvenser det har, når man bliver smidt ud af Folketinget, skal lande i et nyt liv, for igen at beslutte sig for at træde ind på den politiske scene.

Tak til vores medlemmer, gæster, sponsorer og samarbejdspartnere for en både lærerig og givende dag.