Skip to main content
Nytårstaffel 2023

Grøn omstilling er big business

Læs mere
Fremtidens Energi

Den Grønne omstilling har et kæmpe forretningspotentiale

I samarbejde med Grundfos kunne Veleta Business Club byde velkommen til årets Nytårstaffel, som blev holdt fra de lækre omgivelser, som Grundfos har i Bjerringbro.

Vi havde fået sat et godt program sammen med interessante talere i form af Michael Skovgaard og Karen Touborg, begge Grundfos, Thomas Vadum la Cour, Niras samt Peter Trillingsgaard, direktør i DI Produktion.

Interessen havde bragt over 100 Veleta Business Club deltagere til Bjerringbro, og interessen var stor både for at høre om hvilke erfaringer Grundfos har gjort på den grønne omstilling og ikke mindst Thomas Vadums indlæg om Power to X. Et tema der er det helt store samtaleemne. Hvad er fremtidens energi, og ikke mindst hvordan udnytter vi den grønne energi mere effektivt ved b.la. at lave el til brint.

Det aktuelle og projekterne blev rundet af med det politiske og de benspænd der kan være for at nå i mål. Vi har travlt hvis vi skal nå de ambitiøse klimamål til 2030. Afslutningskommentaren fra Peter Trillingsgaard var, at hvis man som virksomhed ikke fortæller hvad man står for, så bliver man valgt fra. Interessen for den grønne omstilling er så stor, at man i høj grad bliver valgt til og fra på den grønne profil man som virksomhed afspejler.