Skip to main content
T & T

Revisionshuset Tal & Tanker bliver guldsponsor for Veleta

Læs mere

Revisionshuset Tal & Tanker tager udgangspunkt i tallene og menneskerne bag

”Tal med mennesker”

Revisionshuset Tal & Tanker og Veleta Business Club har indgået en aftale, som betyder at Tal & Tanker fremadrettet er Guldsponsor for Veleta Business Club. Samarbejdet betyder at Tal & Tanker slutter sig til Munkebjerggruppen som Guldsponsorer og derved også bliver mere synlige i netværket. Martin Brinch Therkelsen, partner og statsautoriseret revisor har gennem de sidste 3 år deltaget aktivt i netværket og det er hans erfaringer og udbytte i netværket, der har fået Tal & Tanker til at satse endnu mere på at møde sine nuværende og fremtidige kunder i øjenhøjde på landevejen.

Revisionshuset Tal & Tanker tager udgangspunkt i tallene og menneskerne bag med fokus på at skabe overskud til de tanker, der skal til for at kunne drive og udvikle en sund forretning i balance. Bag mottoet ”Tal med mennesker” møder du hos Tal & Tanker 55 engagerede mennesker med hjerte og hjerne på rette sted. Dygtige og veluddannede folk, der bygger stærke relationer, sætter pris på ærlig snak og dialog i øjenhøjde.

Revisionshuset Tal & Tanker er en stærk partner for det lokale erhvervsliv og med et tæt samarbejde mellem sine kontorer i Silkeborg og Pandrup.
Martin Brinch Therkelsen får tilslutning i netværket af Anders Blomgreen Petersen, Palle U Pedersen og Rasmus Søndergaard Frederiksen, der ikke er revisorer, men er ambassadører for Tal & Tanker.