Skip to main content
LI Billede Veleta Sponsorat (1)

Securitas og Dahl som nye sponsorer for Veleta Business Club

Læs mere

Stærkt partnerskab skal sikre sved på panden til erhvervslivet

Da Virtu Cycling med blandt andet Bjarne Riis i spidsen annoncerede, at virksomheden ville afvikle sine aktiviteter - blandt andet grundet coronakrisen – var det med stor vemod for mange aktive erhvervsfolk med passion for klikpedaler og sved på panden. Med annonceringen var det nemlig et farvel til erhvervsnetværket Virtu Business Club. Men der skulle kun gå et par måneder, før stærke kræfter kunne meddele, at netværket var ”back on track”, nu under navnet Veleta Business Club (VBC).

Med knap 200 beslutningstagere, hvoraf de fleste kommer fra SMV-segmentet, er VBC igen klar til at invitere til inspirerende netværksseancer på og udenfor landevejen. Med den nye ejerstruktur på plads har VBC inviteret to stærke virksomheder ombord som platinum sponsorer. Claus Michael Møller, Business Club Manager i VBC, udtaler: ”I forbindelse med vores nye ejerstruktur har vi fået mulighed for at skabe stærke samarbejdsrelationer med udvalgte virksomheder i vores netværk, og samtidig øge værdien for alle deltagerne i netværket. Det vil vi gerne udnytte maksimalt gennem stærke partnerskaber og derfor er det med stor glæde, at vi har budt velkommen til DAHL og Securitas som hovedsponsorer.”

Hos DAHL Advokatpartnerselskab og Securitas A/S er der ingen tvivl om, hvorfor valget netop er faldet på dette partnerskab. Sponsorerne uddyber her:

”Vi hjælper ambitiøse erhvervsvirksomheder med at nå nye højder. Som hovedsponsor for Veleta Business Club kommer vi endnu tættere på beslutningstagere i vores kernesegment. Vores engagement handler selvfølgelig om business og networking, men bestemt også om gode timer i sadlen. Stor cadeau til folkene bag, som har formået at etablere et unikt netværk, hvor business and pleasure forenes. Hos DAHL er vi meget andet end tør jura. For os er personlig og tilgængelig rådgivning altafgørende, og det bygger blandt andet på personlighed og kemi mellem mennesker, hvilket glimrende understøttes af vores aktive og vedholdende deltagelse i Veleta Business Club,” fortæller Jens Højmark, partner og advokat i DAHL.

”Vi har valgt dette sponsorat, fordi vi tror på, at Veleta Business Club med sine mange medlemmer er et værdiskabende erhvervsnetværk. Her kan der udveksles forretningsmuligheder mellem virksomheder fra mange forskellige brancher og skabes nye relationer, hvor vi kan anbefale hinanden i det daglige og derved få adgang til nye kundemuligheder og samarbejdspartnere. Samtidig kan det anvendes til oplevelser sammen med kunder og potentielle kunder og i det hele taget eksponering af Securitas som virksomhed. At have cykling som fælles interesse gør det alt andet lige nemmere at kommunikere sammen og snakken glider så snart vi sidder på cyklen,” forklarer Tom Laursen, Adm. direktør i Securitas A/S.

De to hovedsponsorer ser frem til mange aktive arrangementer i sadlen den kommende sæson.