Skip to main content
Billede Til Staff Care

Staff Care bliver ny samarbejdspartner i Veleta Business Club

Læs mere
Staff Care støtter vores opbakning til Julemærkehjemmene

Fysisk aktivitet og sund kost er nøgleord for en god performance og velvære.

Veleta Business Club er et aktivt netværk, men også et travlt netværk, hvor chancerne for frisk luft og motion for vores deltagere mange gange bliver sat i baggrunden for arbejdet.

Fysisk aktivitet og sund kost er nøgleord for en god performance og velvære. Som netværk vil vi i Veleta Business Club gerne være med til at tilbyde gode løsninger til vores deltagere for både at få motion, men også have fokus på en sundere hverdag.
Derfor er samarbejdet med Staff Care, som laver sundhedsforløb, også ganske naturligt.

Staff Care er baseret til personer og primært virksomheder, som gerne vil øge fokus på sine medarbejderes velvære. Staff Care tilbyder via sin smarte app gode løsninger til træning og kost. Her igennem øges sandsynligheden for en varig livsstilsændring som giver mere energi i hverdagen.

Staff Care støtter vores opbakning til Julemærkehjemmene. Staff Care bakker op omkring vores støtte til Julemærkehjemmene. Således bliver der doneret 500,- pr. person i netværket der deltager i et 3 mdr. kost og sundhedsforløb. Tilmeld dig inden den 30. juni 2021 og vær med til at støtte den gode sag og gøre dig selv en tjeneste.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du eller dine medarbejdere kan optimere din hverdag med en bedre livsstil, så se mere på https://www.staffcare.dk/