Skip to main content
Stark Lucca

STARK ny sponsor i Veleta

Læs mere
STARK med fokus på cykling som udgangspunkt for netværk og kundeoplevelser

Veleta Business Club indgår stærkt samarbejde med STARK Danmark

Med afsæt i fælles værdier omkring sundhed og oplevelser, har STARK og Veleta Business Club indgået et samarbejde for 2021.

”Vi kommer ikke uden om at cykling, er den hurtigst voksende netværksaktivitet i Danmark i disse år. Da STARK i forvejen er i gang med opbygning af Danmarks stærkeste cykelnetværk for håndværkere – giver samarbejdet med Veleta rigtig god mening” udtaler regionsdirektør Allan Trærup Dremstrup

STARK og Veleta Business Club har mange forretningsmæssige synergier. Begge parter har et godt udgangspunkt, når den fælles passion for netværk og udvikling af langvarige kunderelationer skal konverteres til cykeloplevelser, hvor ejerledere og beslutningstagere har mulighed for at mødes, sparre og finde inspiration hos hinanden.

"Vi er utroligt glade for og stolte over at Danmarks førende og landsdækkende trælast ser fordele i at være en del af Veleta Business Club". "I forvejen hjælper vi STARK Cycling med afvikling og sparring på deres større cykelnetværksevents, en del af vores forretning som vi gerne vil udbygge", supplerer Claus Møller, Veleta Business Club.

Med den indgåede samarbejdsaftale, tilbyder STARK alle medlemmer af Veleta Business Club at blive Selvbygmedlem i STARK. Medlemskabet giver adgang til en lang række kundefordele, bl.a. fast rabat i hele STARKs forretningsnetværk. Ved tegning af medlemskab som Veleta Business Club medlem får du derudover en fin velkomstgave.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du som deltager i Veleta Business Club bliver Selvbygmedlem eller hvis du vil i tættere dialog med STARK omkring forretningsmæssige løsninger kan du kontakte Regionsdirektør Allan Dremstrup