Skip to main content
Magnus Cort På Coll De Genner

Veleta Business Club hepper med på Coll de Genner

Læs mere
Tour de France helt tæt på

Veleta Business Club hepper på de Danske Tour stjerner

Søndag den 3. juli blev en begivenhedsrig dag for Danmark og Veleta Business Club. 3. etape af årets Tour de France gik fra Vejle til Sønderborg, og hundredetusindevis af danskere fulgte med fra ruten.
I Veleta Business Club benyttede vi vores gode relationer og sponsorer, så Hotel Munkebjerg skabte de perfekte rammer for at mødes inden etapens start, og ikke mindst møde de 3 hold, der overnattede på hotellet. Det gav mulighed for spændende interviews med sportsdirektør på Bike Exchange, Matt White samt Manager på Ineos, Carsten Jeppesen.
Efter en lækker morgenbuffet og underholdning så vi rytterne tage afsted til start. Vi tog busser direkte til Coll de Genner syd for Haderselv, hvor vi havde lejet en mark og et stort festtelt til lejligheden. Herfra fulgte vi begivenhederne fra storskærm.
Vi havde allieret os med en tidligere (Peter Meinert) og helt aktuel (Asbjørn Hellemose, TREK) til at underholde os under etapen, og vi var selvfølgelig klar til at heppe da først Magnus Cort og efterfølgende feltet kom forbi.
Hotel Munkebjerg var på pletten og forkælede os hele vejen igennem med lækker mad og servicering.
Alt i alt en fantastisk dag som eventmagere uden cykler.