Skip to main content
Fuglen Og Veleta

En oplevelse for livet

Læs mere
En uforglemmelig cykeloplevelse

Jakob i topform

Der var helt sikkert lagt op til en uforglemmelig cykeloplevelse med Jakob Fuglsang for de 8 heldige vindere af en konkurrence, som Sengespecialisten afholdte i 2020. Grundet Covid-19 havde vinderne måtte vente med tålmodighed på at Jakob Fuglsang kunne komme hjem til Danmark og cykle med dem.

Turen bød på selfies, bakkespurter, en dejlig frokost og en lækker dyne fra Sengespecialisten efter de 50 km på de smukke landeveje omkring Silkeborg.

Veleta Business Club havde fået opgaven med at få deltagerne og fuglen sikkert rundt, og selvfølgelig med kyndig assistance af mekaniker og servicebil, som der også blev brug for. Derfor fik et par af deltagerne på egen hånd mulighed for at opleve hvor hurtig og smertefrit en punktering kan klares.

Der var også en bakkespurt undervejs, hvor "handikappet" blev for stort til at de lidt "flytunge" ben kunne hente gæsten, som med begge hænder hævet over hovedet vandt en milimeter tæt spurt af en bagfrakommende flyvende fugl.

Veleta Business Club planlægger og afholder som en del af sine aktiviteter professionelle cykelevents for kunder og medarbejdere, herunder i fast samarbejde med STARK. Skal vi arrangere dit næste cykelevent så kontakt cmm@veleta.dk eller mr@veleta.dk