Skip to main content
Horsens 3

Vi cykler for en god sag

Læs mere
Cykelnetværk med et godt formål

3-dages etapeløb over 450 km.

Vi ønsker at kombinere muligheden for at skabe nye faglige netværksrelationer med en indsamling til fordel for Julemærkehjemmene. Vi vil som netværk gerne være med til at sætte fokus på udsatte børn i Danmark, og derfor er Veleta Business Club blevet virksomhedsven for Julemærkehjemmene.

Som deltager på turen kan du støtte Julemærkehjemmene med lige det beløb du ønsker, dog minimum 1 kr. pr. cyklet km. på turen, som er inkluderet i nedenstående pris. Gennem vores netværksaktiviteter i hverdagen hjælper vi med, at du kommer i form til at kunne cykle turen på de 450 km., og samtidig får mulighed for at lære netværkets knap 200 andre spændende beslutningstagere bedre at kende.

Som en del af netværkspakken har du din egen profil og virksomhedsprofil på vores deltagerportal, hvor du har adgang til netværkets øvrige deltagere. Du får også adgang til vores faglige netværksmøder og lokale "Members Forum" møder, med fokus på at udvide dit faglige netværk.

Netværkspakke Veleta PRO samt cykeludfordringen koster 10.995 excl. moms.

Turen er en del af vores 2021 program. Du kan finde mere om turen og vores andre større events i 2021 kalenderen her på hjemmesiden under kalender.

Få mere information af Claus Møller på cmm@veleta.dk eller Michael Reihs på mr@veleta.dk