Skip to main content
STARK 1

Kold start på Veleta Club ride fra STARK

Læs mere
God logistik som konkurrenceparameter

Lagerhaller med plads til indendørs cykling

For de fleste cykelnetværkere starter sæsonen først rigtig op i april. Sådan er det også i Veleta Business Club, hvor 70 deltagere var samlet ved STARKs nye logistikcenter ved Aarhus V.

Det er et imponerende syn der møder når man træder indenfor hos STARKs logistikcenter ved Aarhus V. Med sine over 29.000 kvadratmeter under tag og 25.000 kørsler om året, er STARKs logistikcenter det største af sin art i Danmark. Til sammenligning kan der stå 10 AROS kunstmuseer på samme plads.
Regionsdirektør Allan Dremstrup gav Veleta Business Clubs deltagere et godt indblik i hvorfor logistikdelen er et vigtig konkurrenceparameter. Udover store besparelser i form af effektiviseringer på logistikdelen, er god kundesupport også et vigtigt parameter. Her er lager til over 100.000 byggevarer og åben for STARKs erhvervskunder døgnet rundt.

For Veleta Business Club var dagens Club ride og virksomhedsbesøg hos STARK også starten på en travl netværkssæson, fyldt med netværksmøder og virksomhedsbesøg i god blanding med networking på landevejen. Her bliver delt mange erfaringer og gode råd undervejs.

Kulden har endnu ikke sluppet os, så der skulle cykles igennem for at holde varmen. vi ser frem til at kunne sidde i korte cykelbukser og nyde varmen, når vi kommer længere hen på sommeren.