Skip to main content
DSC03873

Virtu skifter til Veleta

Læs mere

Fra Virtu til Veleta

Da vi fremadrettet stod med udfordringen om pr. 31.12.2020 at skulle ændre navn fandt vi inspiration i Europas højest asfalterede bjerg nær Grenada i Sydspanien, nærmere Sierra Nevada bjergkæden, fordi vi inspireres af at nå toppen, vi inspireres af at lede vejen mod at blive Danmarks største og bedste erhvervsnetværk, vi er inspireret af alle de ofre og de anstrengelser, der er nødvendige for at nå et mål. Og at nå et mål sammen - nå en top sammen.

Vi ved også, at vi altid tager et bestik af vinden, når vi er ude på landevejen. Og intet er bedre end en vejrhane, når vi skal vide, hvad vej vinden blæser. Veleta betyder vejrhane på Spansk. Derfor blev vi både inspireret af vejrhanen og den højeste europæiske tinde, der er asfalteret helt til tops i 3.400 meters højde. "Veleta" betyder vejrhane på spansk. Den som viser, hvad vej vinden blæser.

Vi vil også vise vejen til målet og toppen for Danmarks største og bedste erhvervsnetværk. Og derfor kalder vi os fra i dag for "Veleta Business Club". I øvrigt forkortet VBC som nu.
Vi er Veleta Business Club. I er Veleta Business Club.

Logoet tager inspiration fra historien om ”Virgin of the snows”. Se historien under ”om Veleta.