Skip to main content
Stefan Kunze Aekhffqotgu Unsplash

Mallorca
netværkstur

Læs mere
Område Mallorca
Startdato 21. april
Slutdato 25. april
Rutelængder 167 - 312 km

Med udgangspunkt i den lille landsby Selva tæt på Inca, starter vi vores ture op. Selv hvis du har været på Mallorca tidligere findes der forsat uopdaget terræn, og mange gode cykeloplevelser. Vi skal både møde de kendte stigninger og det mere flade terræn mod øst, hvor vi skal igennem mange små hyggelige landsbyer. Selva, som er udgangspunktet for vores ture ligger i kanten af Tramuntana bjergkæden, er en spændende landsby med små pladser og stræder og en afslappende atmosfære.

Hotellet:

Vi bor på de små intime hoteller Can Cota og San Bisbal, som er store villaer indrettet med værelser. Isabel tager imod os og sørger for lækker morgenmad. Fra hovedhuset Can Cota er der en hel fantastisk udsigt ud over den flade del af øen.

Lørdag den 24. april tager vi del i cykelfesten, Mallorca 312. Her kan du cykle langs Tramuntana bjergkæden helt uden trafik på ruter fra 167 km og op til de 312 km. Løbet er en af de mest besøge motionsture i Europa.

Du køber selv billetten til Mallorca og hvis du gerne vil binde ekstra dage til før eller efter turen hjælper vi med dette.

Pris 7000,- DKK

Inkluderer:

  • Hotel 4 nætter
  • 3 gange aftensmad
  • Startnummer til Mallorca 312
  • Transfer til og fra start fra hotel
  • Guidede ture tors-fre-søn 
  • Michael Reihs og Claus Michael Møller som cykelguider 

Fakta

Indkvartering 1 Can Cota
Indkvartering 2 San Bisbal
Pris 7.000,- DKK
Logind