Skip to main content
DSC04665

Udvalgte
arrangementer

Se program

august

Team Vendsyssel
12. august 2021

Open ride fra Redmark med Team Sparekassen Vendsyssel Aalborg

Open ride fra Remark

Redmark er igen vært når vi samler sponsorer og samarbejdspartnere for Team Vendsyssel. Denne gang med det fulde program, som oprindelig påtænkt. Det giver os samtidig muligheden for at høre hvordan holdet har klaret sig den første halvdel af året og til DM.

Læs mere
DSC04070
15. august 2021

Tour De Lillebælt

Tour de Lillebælt

Efterårets Veleta Classic ride tager sin start fra Kolding. Vi har ladet os inspirere af vores Kolding netværk, som har foreslået at vi skal lave ø-hop over Als til Fyn og retur over Lillebæltsbroen. Der bliver både færger, broer og forplejning undervejs.

Læs mere
Horsens 8
27. august - 29. august 2021

3-dages etapeløb med indsamling til Julemærkehjemmet

Årets store hjemlige netværksmål er 3 dage på cykel gennem Jylland fra Kolding til Aalborg. I alt ca. 450 km, hvor vi cykler i mindre grupper med netværk og hygge som fokus. Vi stopper i Hobro, hvor vi afleverer vores donation til Julemærkehjemmet.

Læs mere

september

Javea Pics Beskåret (2)
23. september - 28. september 2021

Det autentiske Costa Blanca

Det perfekte terræn for en god cykeloplevelse

Oplev proffernes foretrukne træningsområde og det autentiske bagland ved Costa Blanca. Her finder du appelsinplantager, olivenlunde, små hyggelige spanske landsbyer hvor tiden står stille og alt sammen på gode veje med begrænset trafik. Mulighederne for at lave gode ture med passende udfordringer er samtidig store.

Læs mere

oktober

Billede 2 (1)
12. oktober 2021

Tidlig Tænksom Tirsdag

Tidlig Tænksom Tirsdag er iværksat i samarbejde med Dahl Advokatpartnerselskab og Securitas, hvor vi finder spændende og relevante faglige input til din hverdag. Tidlig Tænksom Tirsdag afholdes hvert kvartal af henholdsvis Securitas og Dahl Aarhus. Her er muligheden for at mødes på tværs af de lokale netværk og blive inspireret.

Læs mere
Stefan Kunze Aekhffqotgu Unsplash
20. oktober - 25. oktober 2021

Mallorca netværkstur

Med udgangspunkt i den lille landsby Selva tæt på Inca, starter vi vores ture op. Selv hvis du har været på Mallorca tidligere findes der forsat uopdaget terræn, og mange gode cykeloplevelser. Vi skal både møde de kendte stigninger og det mere flade terræn mod øst, hvor vi skal igennem mange små hyggelige landsbyer. Selva, som er udgangspunktet for vores ture ligger i kanten af Tramuntana bjergkæden, er en spændende landsby med små pladser og stræder og en afslappende atmosfære.

Læs mere

november

Briefing Med Søren
12. november 2021

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Hotel Munkebjerg danner igen de perfekte rammer for årets Veleta Business Day. Programmet for dagen er endnu ikke fastlagt men sæt allerede nu krydset for efterårets store netværksafslutning.

Læs mere