Skip to main content
DSC04665

Udvalgte
arrangementer

Se program

marts

Louise Lorenzen
1. marts 2022

Tidlig Tænksom Tirsdag fra Dahl

Tidlig tirsdag med faglig inspiration og netværk

Tidlig Tænksom Tirsdag er iværksat i samarbejde med Dahl Advokatpartnerselskab, hvor vi finder spændende og relevante faglige input til din hverdag. Tidlig Tænksom Tirsdag afholdes hvert kvartal af og hos Dahl Aarhus. Her er muligheden for at mødes på tværs af de lokale netværk og blive inspireret. Denne gang møder vi partner og chefforretningsudvilker i Shining Eyes, Louise Lorenzen

Læs mere
Vin
3. marts 2022

Nytårstaffel 2022

Thomas Mygind gæster Veleta

Vi fejrer det nye år med vores traditionelle nytårstaffel. Vi skal bla. møde TV-værten og foredragsholderen Thomas Mygind, der både er kendt for sin medvirken i de første Robinson optagelser, og senere også som vært på diverse danske tv-kanaler, og som skuespiller.

Læs mere

april

261082 Overnatning Ree Park Safari Ebeltoft 3 1024
3. april - 4. april 2022

Gravelsafari

Med giraffen på tur

Sæsonens første tur bliver en ægte vild oplevelse til dem som kan lide at cykle gravel. Vi bor midt i Ree Park, som er det ideelle udgangspunkt for smuk natur midt på Mols.

Læs mere

maj

7348574425Fdc8456c54fb4.17433588 1024
3. maj - 7. maj 2022

Cannes, Frankrig

Den Franske Riviera

Den tager til den franske riviera, hvor vi både har glæde af by- og kystlivet samt baglandet med sine små hyggelige veje og landsbyer der emmer af nostalgi og hygge.

Læs mere
Tour
29. maj - 30. maj 2022

Tour de France preview

En dag en gult

At se cykelløb steder man selv har været gør det kun endnu sjovere, og derfor skal vi selvfølgelig også ud at prøvekøre Tour de France etapen mellem Vejle og Sønderborg. Vi starter fra Hotel Munkebjerg og overnatter på Hotel Alsik.

Læs mere

juni

IMG 414C8F057C58 1
9. juni 2022

Jyllandsringen

Fart og lír

Vi skal ud at lege med cyklerne på den lukkede bane, og der bliver selvfølgelig også mulighed for at komme rundt i nogle af de biler, som Solid Leasing medbringer.

Læs mere
Billede Dolomitterne
15. juni - 20. juni 2022

Grand Fondo Sportful og Dolomitterne

Udfordringer i de høje bjerge

Vi besøger de smukke Dolomitter nord for Venedig. Her skal vi bla. forbi Passo Rolle og andre udfordringer ligesom vi deltager i Gran Fondo Sportful. En udfordring på henholdsvis 115 og 210 km. Et must for dem der kan lide store bjerge.

Læs mere

august

Fjords
14. august 2022

Tour de Fjords

Årets udfordring

Årets udfordring går over hele tre Jyske fjorde. Fra Randers krydser vi Randers og Mariager fjord samt Limfjorden. Vi kommer retur over Aalborg og gennem bla. Rold skov. De ca. 220 km er selvfølgelig med assistance af race marshalls ligesom der er en kortere variant af turen.

Læs mere

september

Veleta28
4. september - 5. september 2022

Aalborg - Skagen

Toppen af Danmark, en Veletaklassiker i det nordjyske. Vi starter op fra vores netværkspartner i Aalborg, Radisson BLU Limfjordshotel og tager turen mod Skagen, hvor vi slutter dagen med lækker middag på Ruths Hotel i Gammelskagen. Turen tilbage mod Aalborg går over Tolne bakker

Læs mere
Priorat Og Cambrils
22. september - 26. september 2022

Priorat netværkstur

Ruta del vino

Priorat syd for Barcelona er et af det mest kendte vindistrikter i Spanien og samtidig mindst befolkede. Vi bor helt nede til stranden i Cambrils og nyder de smukke ture ind i Priorat i en utrolig smuk og grøn natur. Her er mange gode veje og oplagt til cykelture.

Læs mere

november

B Day (2)
11. november 2022

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Årets store "Veletadag" med sportslig og faglig inspiration

Hotel Munkebjerg danner igen de perfekte rammer for årets Veleta Business Day. Vi ser frem til at byde velkommen til en dag fyldt med inspiration og netværk.

Læs mere