Skip to main content
DSC04665

Udvalgte
arrangementer

Se program

april

STARK City, Billede Til Event (1)
7. april 2021

Sæsonåbning fra STARK city Aarhus

Open ride og sæsonåbning fra STARK

STARK er blevet sponsor for Veleta Business Club, og det markerer vi med en festlig åbning på "landevejssæsonen" fra STARK city. Da Veleta også er arrangør på flere af de arrangementer som STARK Cycling laver (Landsdækkende STARK cykelnetværk for kunder) inviteres disse også med på ride denne dag.

Læs mere
Kasper Gross
13. april 2021

Tidlig Tænksom Tirsdag april

Tidlig Tænksom Tirsdag er iværksat i samarbejde med Dahl Advokatpartnerselskab og Securitas, hvor vi finder spændende og relevante faglige input til din hverdag. Tidlig Tænksom Tirsdag afholdes hvert kvartal af henholdsvis Securitas og Dahl Aarhus. Her er muligheden for at mødes på tværs af de lokale netværk og blive inspireret. Mød komikeren Kasper Gross, bla. kendt fra "Minkavlerne" hos Securitas, hvor direktør Tom Laursen inviterer indenfor

Læs mere
Team Vendsyssel
15. april 2021

Open ride fra Redmark med Team Sparekassen Vendsyssel Aalborg

Open ride fra Remark

Redmark er vært for årets første "open ride", hvor direktør og partner Henrik Glanz byder velkommen. Redmark er også blevet flaskesponsor for det nye Nordjyske Cykelhold, Team Sparekassen Vendsyssel Aalborg. Derfor fandt vi det nærliggende at invitere de unge håbefulde talenter med på dagens tur og ikke mindst høre dem og personerne bag holdet hvad vi kan forvente af dem.

Læs mere
Rebild 2
18. april 2021

Dirty Trail

En dagstur gennem det østjyske på "dirty trails" måske stadig våde i forhold til årstiden. Vi cykler også med en gruppe på landevejen og det hele er pakket ind i lækker mad med hyggeligt netværk.

Læs mere

maj

Vin
4. maj 2021

Forårstaffel

Nytårstaffel bliver til forårstaffel. Grundet Covid19 restriktionerne ser vi med stor forventning frem til årets første store off-bike event. Årets hovedtaler er forfatter, byrådspolitiker, sportsdirektør, tidl. prof cykelrytter, TV kommentator og iværksætter Brian Holm. Desuden får vi besøg af direktør hos Julemærkehjemmet, Søren Ravn Jensen, som fortæller om hvor vigtig arbejdet for social udsatte børn i Danmark er.

Læs mere

juni

DSC00644
6. juni - 7. juni 2021

Aalborg - Skagen

Oplev den smukke nordjyske natur på cykel over 2 dage på vores klassiker fra Aalborg til Skagen og retur. Vi starter ud fra Radisson Blu Limfjord Hotel, hvor der venter en 125 km lang etape, inden vi skal forkæle os selv på Brøndums Hotel. 2. etape passeres igennem bakkerne ved Tolne, i alt 110 km før vi igen rammer Aalborg.

Læs mere
Billede Af Mathilde
15. juni 2021

Tidlig Tænksom Tirsdag juni

Tidlig Tænksom Tirsdag er iværksat i samarbejde med Dahl Advokatpartnerselskab og Securitas, hvor vi finder spændende og relevante faglige input til din hverdag. Tidlig Tænksom Tirsdag afholdes hvert kvartal af henholdsvis Securitas og Dahl Aarhus. Her er muligheden for at mødes på tværs af de lokale netværk og blive inspireret. Vi byder denne gang velkommen til Mathilde Mackowski. Mathilde er co-founder og talsperson for Sinful, der er Skandinaviens største online shop inden for sexlegetøj.

Læs mere
Version 2 Frontpage
17. juni - 21. juni 2021

De legendariske Tour de France stigninger

Vejen til toppen

Kender du de mest mytiske Tour de France stigninger fra når Tour de France feltet kæmper om klassementet på Tourmalet og Hautacam ? Sidstnævnte mest kendt af Danskere for at være bjerget hvor Bjarne Riis besejrede Indurain i 1996. Vi bor helt centralt på et cykelvant 4* hotel i Lourdes, hvor vi er tæt på både Hautacam, Tourmalet og Col de l’aubisque. Denne gang er det ikke med nummer på ryggen, men som hygge og personlig udfordringer for at tjekke lækre cykeloplevelser fra Pyrenæerne af.

Læs mere

august

DSC04070
15. august - 15. august 2021

Tour De Lillebælt

Tour de Lillebælt

Efterårets Veleta Classic ride tager sin start fra Kolding. Vi har ladet os inspirere af vores Kolding netværk, som har foreslået at vi skal lave ø-hop over Als til Fyn og retur over Lillebæltsbroen. Der bliver både færger, broer og forplejning undervejs.

Læs mere
Horsens 8
27. august - 29. august 2021

3-dages etapeløb med indsamling til Julemærkehjemmet

Årets store hjemlige netværksmål er 3 dage på cykel gennem Jylland fra Kolding til Aalborg. I alt ca. 450 km, hvor vi cykler i mindre grupper med netværk og hygge som fokus. Vi stopper i Hobro, hvor vi afleverer vores donation til Julemærkehjemmet.

Læs mere

oktober

Billede 2 (1)
12. oktober 2021

Tidlig Tænksom Tirsdag

Tidlig Tænksom Tirsdag er iværksat i samarbejde med Dahl Advokatpartnerselskab og Securitas, hvor vi finder spændende og relevante faglige input til din hverdag. Tidlig Tænksom Tirsdag afholdes hvert kvartal af henholdsvis Securitas og Dahl Aarhus. Her er muligheden for at mødes på tværs af de lokale netværk og blive inspireret.

Læs mere
Stefan Kunze Aekhffqotgu Unsplash
20. oktober - 25. oktober 2021

Mallorca netværkstur

Med udgangspunkt i den lille landsby Selva tæt på Inca, starter vi vores ture op. Selv hvis du har været på Mallorca tidligere findes der forsat uopdaget terræn, og mange gode cykeloplevelser. Vi skal både møde de kendte stigninger og det mere flade terræn mod øst, hvor vi skal igennem mange små hyggelige landsbyer. Selva, som er udgangspunktet for vores ture ligger i kanten af Tramuntana bjergkæden, er en spændende landsby med små pladser og stræder og en afslappende atmosfære.

Læs mere

november

Briefing Med Søren
12. november 2021

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Hotel Munkebjerg danner igen de perfekte rammer for årets Veleta Business Day. Programmet for dagen er endnu ikke fastlagt men sæt allerede nu krydset for efterårets store netværksafslutning.

Læs mere