Skip to main content
Horsens 8

3-dages etapeløb med indsamling til Julemærkehjemmet

Læs mere
Start og slut: Kolding - Aalborg
Antal dage: 3
Længde: 450 kilometer

Vi cykler 450 km fra vores netværksbyer, startende i Kolding over Vejle, Horsens, Silkeborg, Aarhus til Aalborg.

Vi cykler for Julemærkehjemmet:

Turen har fokus på vores indsamling til Julemærkehjemmet, der drives for børn der mistrives og moppes. Vi om nogen i netværket, ved hvad netværk, motion og relationer betyder. Derfor synes vi det er nærliggende, at sætte fokus på og støtte nogle af de danske børn som har det svært. Alle deltagere bidrager med 450,- gennem deltagerprisen. Bidrag fra deltagernes selv, deres virksomheder og andre der gerne vil støtte op om indsamlingen, er meget velkommen. 

Du kan glæde dig til en smuk tur op igennem Jylland, hvor der bliver grupper i flere hastigheder. Vi har fokus på en god og sikker tur, hvor vi lærer nye netværksansigter at kende og styrker vores netværk på tværs. Vi passerer samtidig flere at de smukke kendte områder på vores tur. Ligeledes bliver der stop i de lokale byer og rigeligt forplejning undervejs. 

Overnatning efter første etape er fastlagt, og bliver på  Hotel Opus i Horsens, kendt som et moderne og lækkert konferencehotel. Hotel Opus er en del af Munkebjergkæden, som også er sponsor for Veleta Business Club

Turen inkluderer:

  • 2 overnatninger med morgenmad
  • 2 aftensmad excl. drikkevarer
  • Transport af bagage under turen
  • Transport retur fra Aalborg til Kolding
  • Depoter undervejs
  • Guidede etaper med vejkaptajner
  • Mekanikerservice

 

Betingelser:

Turen kan tilkøbes separat i forlængelse af medlemskabet for 3.345 excl. moms, hvori der er  inkluderet et bidrag på 450,- til Julemærkehjemmet. 

Det er også muligt at opgradere Veleta PRO pakken med et tillæg på 1.495,- excl. moms. for at "opgradere" den inkluderede to-dages tur. 

Fakta

Tilføj til kalender 27-08-2021 29-08-2021 true Europe/London 3-dages etapeløb med indsamling til Julemærkehjemmet Årets store hjemlige netværksmål er 3 dage på cykel gennem Jylland fra Kolding til Aalborg. I alt ca. 450 km, hvor vi cykler i mindre grupper med netværk og hygge som fokus. Vi stopper i Hobro, hvor vi afleverer vores donation til Julemærkehjemmet.
Kl. 08:30 Mødes til morgenmad og breifing
Kl. 09:30 Start 1. etape
Kl. 16:00 Ankomst 1. etape
Kl. 09:00 Afgang 2. etape
Kl. 16:00 Ankomst 2. etape
Søndag Kl. 09:00 Afgang 3. etape
Kl. 16:00 Ankomst og afslutning 3. etape
Dagsprogram: Tilgår tilmeldte inden turen
Logind