Skip to main content
Javea Pics Beskåret (2)

Det autentiske Costa Blanca

Læs mere
Klima +250 solskinstimer i september
Temperatur +/- 25 grader
Cykeldage 4 hele dage på cykel

Det "uopdagede" cykelparadis

For 20 år siden var Javea og området omrking stadig et ukendt land for udenlandske cykelturister. Sådan er det ikke helt længere. Mange cykelentusiaster har søgt alternativer til Mallorca, som til tider kan være meget travl med megen cykeltrafik. 

Og gennem de seneste år er flere søgt til området med det perfekte klima og små veje, hvor trafikken er meget begrænset så snart du kommer lidt ind i landet. 

Her oplever du det autentiske Costa Blanca med små landsbyer, hvor flok stadig sidder og snakker i gaderne og lader bilerne dytte før de flytter sig. Her finder du de små barer hvor du må klare dig med håndfagter fordi du ikke møder en Finsk studerende på sommerjob. 

Vejene er velholdte og her er flere gode stigninger til de som godt kan nøjes med noget der er mindre krævende end Alpe de Huez eller Tourmalet. 

Bilisterne giver sig god tid til at komme forbi og det giver nogle rolige ture uden stress. 

Et stabilt og solskinsrigt vejr med kolde øl i baren i godt selskab til at slukke tørsten med, giver de perfekte rammerne for en ideel netværkstur.

 

Fakta

Tilføj til kalender 23-09-2021 28-09-2021 true Europe/London Det autentiske Costa Blanca Oplev proffernes foretrukne træningsområde og det autentiske bagland ved Costa Blanca. Her finder du appelsinplantager, olivenlunde, små hyggelige spanske landsbyer hvor tiden står stille og alt sammen på gode veje med begrænset trafik. Mulighederne for at lave gode ture med passende udfordringer er samtidig store.
Hotel Marriot Golf la Sella
Afgang Torsdag den 23. september fra Billund kl. 10:40 Ryanair FR 9067
Ankomst til Billund Tirsdag den 28. september kl. 10:30 Ryanair FR9066 fra Alicante
Program Cykling med sparring og networking
Opdeling i grupper 2 grupper med fælles frokost
Logind