Skip to main content
DSC04070

Tour De Lillebælt

Læs mere
Dato: Søndag den 15/8
Fra: Kolding
Distancer: 100 km og 210 km
Event: Veleta Classic

Inspireret af Veleta Kolding, giver vi dig den 15 Aug. muligheden for at udfordre dig selv på cyklen med en længere distance på lidt over 200 km. Selv om distancen er lang så fortvivl ikke. Der bliver flere ophold undervejs ligesom der kommer naturlige pauser på vores overfarter.

Turen går fra Kolding, nedover Als, og videre til Fyn. Fyn er fin og fin ikke mindst til cykling med mange små veje og bløde bakker. Når vi passerer Lillebæltsbroen ved Middelfart går turen vestover mod Kolding. 

 

Til dig der gerne vil lidt mindre, halv distance

Der bliver selvfølgelig også plads til de som ikke synes det er sjovt at sidde 7 timer i sadlen. Derfor har vi en lidt kortere tur på ca. 100 km og hvor der her er tid til at tage det lidt mere med ro og have tid til en hyggelig frokost. 

 

Til dig der elsker detaljer

Der kommer mere information om ruter, start- og slutsted m.v. når vi kommer tættere på. Arrangementet er et Veleta Classic events, og derfor selvfølgelig med både support af servicebil og mekaniker og forplejning undervejs. 

 

Virtu Classic event

Tour De Lillebælt er et Virtu Classic event, som er en del af Veleta Pro pakken. Ekstra pladser og gæstebilletter kan købes for 595,- plus moms. 

Fakta

Tilføj til kalender 15-08-2021 true Europe/London Tour De Lillebælt Efterårets Veleta Classic ride tager sin start fra Kolding. Vi har ladet os inspirere af vores Kolding netværk, som har foreslået at vi skal lave ø-hop over Als til Fyn og retur over Lillebæltsbroen. Der bliver både færger, broer og forplejning undervejs.
Kl. 08.00-08.45 Ankomst og morgenmad
Kl. 09.00 Brifing af dagens tur
Kl. 09.15-10.00 Grupperne ruller afsted
Kl. 17.00 Aftensmad
Kl. 18.30 Tak for i dag
Event: Veleta Classic
Logind