Skip to main content
Mikael Capture One Session0462 Edit

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Læs mere
Sted: Hotel Munkebjerg
Program: 09:00 - 16:00
Veleta Business Day 2020
Fredag den 13. november

Årets Business Day kombinerer fagligt input med sportsligt tilbageblik

Årets hovedspeaker er journalist og TV2 nyhedsvært Mikael Kamber. Mikael er højaktuel med sin bog "sur for en sikkerheds skyld". 

- en peptalk om ledelseskommunikation og arbejdsglæde

Du kan se frem til en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber præsenterer os for den nyeste viden om de faktorer, der skaber en god og effektiv arbejdsplads. Du får indblik i, hvordan du kan skrue op for arbejdsglæden - både i dig selv og dine medarbejdere.

Inden workshoppen er forbi, har du identificeret, hvad der allerede i morgen kan blive dit første skridt på vejen mod en mere konstruktiv kommunikation og større arbejdsglæde i din virksomhed.

Foredraget bygger på Mikael Kambers bestseller ”SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD?”, der præsenterer de sidste 20 års forskning i psykologi og hjerneforskning - og hans eget arbejde med emnet i mere end 10 år.

 

Dagens anden foredragsholder er Tom Laursen, CEO i den internationale sikkerhedskoncern Securitas, hvor de gennem de sidste mange år har arbejdet meget med ovenstående nævnte emner som Mikael Kamper berører og via et målrettet arbejde gennem de sidste år har opnået bemærkelsesværdige resultater. 

 

Tro mod vores DNA, afslutter vi årets Business Day med et fornemt besøg af Mads Pedersen. Mads vandt i en alder af bare 23 år verdensmesterskabet i landevejscykling i Yorkshire i et frygtindgydende vejr, hvor de største favoritter faldt af og hvor han slog de sidste i en overlegen spurt på stregen. 

Hvad har VM betydet for en ung mand økonomisk, socialt og sportsligt. Hvad er perspektiverne fremadrettet med det pres der ligger på ham nu. De svar får du hvis du møder op på vores Business Day fredag den 13. november. 

Fakta

Tilføj til kalender 13-11-2020 true Europe/London Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg Vi åbner dørene på Hotel Munkebjerg for årets Veleta Business Day, hvor vi bla. har besøg af journalist og TV2 nyhedsvært Mikael Kamber, som er højaktuel med sin nye bog "sur for en sikkerheds skyld". Desuden kommer CEO for Securitas Tom Laursen og dagens sportslige indslag er ingen mindre en vores tidligere verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen.
Kl. 09:00 Morgenmad og networking
Kl. 10:00 Præsentation af Veleta 2021
Kl. 11:00 Tom Laursen, CEO Securitas
Kl. 12:00 Frokost
Kl. 12:45 Mikael Kamber
Kl. 14:45 Mads Pedersen, VM landevejscykling 2019
Kl. 15:45 Afrunding på dagens program
Tilkøb af gæstebillet 595,- excl. moms
No show fee 500,- excl. moms
Logind