Skip to main content
DSC04665

Udvalgte
arrangementer

Se program

februar

Grundfos Billede
23. februar 2023

bæredygtighed i offensiven

Grundfos er vært for årets Nytårstaffel

Vi fejrer det nye år med vores traditionelle nytårstaffel. Dette år i et helt nyt koncept, hvor vi mødes på en af danmarks største og mest ikoniske virksomheder, Grundfos. Du får 4 spændende indlæg, hvor bla. Direktør for DI Peter Trillingsgaard kommer med sin ide om hvad markedet forventer, og hvordan det organiseres i de danske industrier.

Læs mere
Super Supported
25. februar 2023

Super supported gravel

Februars super supported graveltur går fra vores sponsor Revisionshuset Tal & Tanker i Silkeborg. Vi skal se helt nyt terræn mod Ans. En blanding mellem åbne grusveje og skov.

Læs mere

marts

750X350 Brianklitlarsen2
14. marts 2023

2023- Don't panic. Not yet

Få Gothas unikke perspektiv på de vigtigste forbrugertendenser og trends inden for marketing i 2023

Læs mere

maj

Aerial Shot Field Hills Sunlight
13. maj - 17. maj 2023

Forår i Toscana

På få år er forårscykelløbet Strade Bianchi blevet en stor klassiker, og cykelentusiaster fra nær og fjern flokkes for at cykle gennem den utroligt flotte Toscanske natur. Volterra er hjertet af det Toscana vi kender fra billederne med bløde bakker beklædt med vinstokke samt de smukke cypresse- og magnolietræer. Som noget helt nyt kan du vælge både landevejs- og gravelture.

Læs mere

juni

Brydegaard
4. juni - 5. juni 2023

De sydfynske alper

På tur gennem det smukkeste af Fyn

Alperne ligger i Frankring, men det er ikke uden grund at sydfyn har fået tilnavnet "de sydfynske alper". Selvom Fyn ikke er det mest kuperede Danmark vi finder, så har den sydlige del af Fyn et utroligt smukt kuperet terræn og mange små hyggelige landsbyer. Vi tager dig hen et sted, hvor du sandsynligvis ikke har været før

Læs mere
Billede Dolomitterne
14. juni - 19. juni 2023

Grand Fondo Sportful og Dolomitterne

Udfordringer i de høje bjerge

Vi er klar til årets udgave af Gran Fondo Sportful med startsted i Feltre i bunden af de smukke Dolomitter nord for Venedig. Her skal vi bla. forbi Passo Rolle og andre udfordringer ligesom vi deltager i Gran Fondo Sportful. En udfordring på henholdsvis 115 og 210 km. Et must for dem der kan lide store bjerge.

Læs mere
Molskroen Facade (2)
23. juni 2023

Gravel og landevej fra Molskroen

Sommer på Mols

Der er mange smukke cykelområder i Danmark, men Mols bjerge på tidspunktet lige omkring Sct. Hans fås ikke smukkere. Når vi samtidig afslutter dagens udfordringer med en lækker frokost på Molskroen bliver det ikke meget mere lækkert.

Læs mere

august

Fjords
13. august 2023

Tour de Fjords - Limfjorden i Vest

Årets udfordring

Vi skal på årets udfordring helt sikkert møde steder, som de færreste har været forbi. Vi starter fra CeramicSpeed i Holstebro. Herfra cykler vi langs kysten til Thyborøn, Agger over Mors via Nykøbing og herefter sydover. Den korte version går over Struer. Så masser af vand, nogle broer og en færge. Den lange tur bliver ca. 220 km og den korte lidt over 100 km.

Læs mere

september

Csm Ruths Hotel By Night 1A8e762d23
3. september - 4. september 2023

Aalborg - Skagen

Vi glæder os til et gensyn med Ruths Hotel på toppen af Danmark. Det er nu 5. gang vi cykler gennem den flotte Nordjyske natur fra Aalborg til Skagen, og det er ikke uden grund at det er blevet et af årets højdepunkter der ikke skal misses.

Læs mere
2D4GX7D
14. september - 18. september 2023

Netværksetapeløb til Pico de Veleta

Så er vi klar til at besejre bjerget, som har givet inspiration til vores netværksnavn. Pico de Veleta befinder sig syd for Granada i Sierra Nevada bjergkæden i Spanien. Turen byder på strand, måske en badetur, et historisk og kulturelt centrum i Granada og Europas højeste asfalterede bjerg op i de 3,396 meters højde. Årets store netværkstur bliver afholdt som et 3-dages etapeløb fra Malaga til Pico de Veleta.

Læs mere