Skip to main content
DSC04665

Udvalgte
arrangementer

Se program

maj

Tour
29. maj - 30. maj 2022

Tour de France preview

En dag en gult

At se cykelløb steder man selv har været gør det kun endnu sjovere, og derfor skal vi selvfølgelig også ud at prøvekøre Tour de France etapen mellem Vejle og Sønderborg. Vi starter fra Hotel Munkebjerg og overnatter på Hotel Alsik.

Læs mere

juni

IMG 414C8F057C58 1
9. juni 2022

Jyllandsringen

Fart og lír

Vi skal ud at lege med cyklerne på den lukkede bane, og der bliver selvfølgelig også mulighed for at komme rundt i nogle af de biler, som Solid Leasing medbringer.

Læs mere
Billede Dolomitterne
15. juni - 20. juni 2022

Grand Fondo Sportful og Dolomitterne

Udfordringer i de høje bjerge

Vi besøger de smukke Dolomitter nord for Venedig. Her skal vi bla. forbi Passo Rolle og andre udfordringer ligesom vi deltager i Gran Fondo Sportful. En udfordring på henholdsvis 115 og 210 km. Et must for dem der kan lide store bjerge.

Læs mere

august

Fjords
14. august 2022

Tour de Fjords

Årets udfordring

Årets udfordring går over hele tre Jyske fjorde. Fra Randers krydser vi Randers og Mariager fjord samt Limfjorden. Vi kommer retur over Aalborg og gennem bla. Rold skov. De ca. 220 km er selvfølgelig med assistance af race marshalls ligesom der er en kortere variant af turen.

Læs mere

september

Veleta28
4. september - 5. september 2022

Aalborg - Skagen

Toppen af Danmark, en Veletaklassiker i det nordjyske. Vi starter op fra vores netværkspartner i Aalborg, Radisson BLU Limfjordshotel og tager turen mod Skagen, hvor vi slutter dagen med lækker middag på Ruths Hotel i Gammelskagen. Turen tilbage mod Aalborg går over Tolne bakker

Læs mere
Priorat Og Cambrils
22. september - 26. september 2022

Priorat netværkstur

Ruta del vino

Priorat syd for Barcelona er et af det mest kendte vindistrikter i Spanien og samtidig mindst befolkede. Vi bor helt nede til stranden i Cambrils og nyder de smukke ture ind i Priorat i en utrolig smuk og grøn natur. Her er mange gode veje og oplagt til cykelture.

Læs mere

november

B Day (2)
11. november 2022

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Årets store "Veletadag" med sportslig og faglig inspiration

Hotel Munkebjerg danner igen de perfekte rammer for årets Veleta Business Day. Vi ser frem til at byde velkommen til en dag fyldt med inspiration og netværk.

Læs mere