Skip to main content
Aerial Shot Field Hills Sunlight

Forår i Toscana

Læs mere
Tidspunkt: lørdag den 13. til onsdag den 17. maj
Event: Veleta netværkstur

Forår i Toscana:

Det er ikke uden grund vi har valgt perioden midt i maj til vores forårstur til Volterra i Toscana. Og stedet Volterra er heller ikke tilfældigt valgt. Vi vil gerne prøve konceptet af, hvor det er muligt også at komme på nogle af de smukke grusveje der kendetegner området, og som vi ser fra tv når cykelløbet Strade Bianche bliver transmitteret. Og så er Toscana i foråret bare utroligt smukt. 

Stedet og byen:

Området omkring Volterra, der ligger i hjertet af Toscana, har meget lidt trafik og atomosfæren er bevaret af byens ret afsides beliggenhed. Volterra er næsten lukket inde bag bymuren fra det 13. århundrede med  det berømte Medici-fort og det etruskiske Akropolis med 2.000 år gamle templer som byen hovedattraktioner. Byen har omkring 10.000 indbyggere. 

Hotellet:

Der er ikke mange turister i området og derfor heller ikke store hoteller, men vi har fundet det velbeliggende Park Hotel le Fonti. Hotellet har eget pool og spa område, og i gåafstand til det idylliske bycentrum. 

Support på turen:

Vi har servicebil med til turen, og den vil være i "marken" og servicere hvor det giver mest mening i forhold til ture og program. 

Transport og valg af cykel:

Vil du udelukkende cykle enten gravel eller landevej, medbringer du tilsvarende cykel. Du er også velkommen til at medbringe din gravelcykel og ekstra hjul til landevej hvis du gerne vil begge dele. Vi anbefaler ikke at du cykler gravel på din landevejscykel, selvom profferne gør det til løbet. De cykler samtidig på specialhjul til lejligheden. 

Vi transporterer din cykel fra Aarhus til destinationen med egen kassebil. 

Turen inkluderer:

  • Flybillet fra Billund til Pisa
  • Bagage 20 kg 
  • Transfer fra lufthavn til hotel
  • 4 overnatninger på 4* hotel 
  • Halvpension
  • Guidede ture på gravel og landevej 
  • Support på turen (1 bil)
  • 3 gange frokost

Ikke inkluderet:

  • Drikkevarer

Fakta

Tilføj til kalender 13-05-2023 17-05-2023 true Europe/London Forår i Toscana På få år er forårscykelløbet Strade Bianchi blevet en stor klassiker, og cykelentusiaster fra nær og fjern flokkes for at cykle gennem den utroligt flotte Toscanske natur. Volterra er hjertet af det Toscana vi kender fra billederne med bløde bakker beklædt med vinstokke samt de smukke cypresse- og magnolietræer. Som noget helt nyt kan du vælge både landevejs- og gravelture.
Afrejse: Lørdag afgang Billund - Pisa Kl. 10:20
Retur: Onsdag med ankomst til Billund kl. 09:20
Pris: En del af Executive medlemskabet eller tilkøb for 8.500,- (momsfri pakkerejse)
Cykeltransport: 1.200,- excl. moms.
Tillæg enkeltværelse: 1.600 (momsfri tillæg til pakkerejse)
Logind