Skip to main content
Grundfos Billede

bæredygtighed i offensiven

Læs mere
Event: Nytårstaffel, åben for alle
Sted: Grundfos, Bjerringbro

Bæredygtighed er big business, og det er kommet for at blive.

Vi har sammensat et super spændende program, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet. Kom og hør hvordan verdens største pumpekoncern Grundfos, strategisk arbejder med området. Hør hvordan et af de helt store big bets i fremtidens energi forsyning – ”Power to x” - er ved at blive etableret.

Grøn el laves om til grøn brint, som forædles til brændstoffer, kemikalier og medicin for bare at nævne nogle af produkterne. Og det er ikke færdigt her. Hør Dansk Industris input til hvordan vi kan arbejde med området i de danske virksomheder – ”bæredygtighed i offensiven”

Alt i alt en dag som ikke kan fås andre steder end hos Veleta Business Club.

Grundfos med hovedsæde i Bjerringbro, er verdens førende producent af energieffektive og intelligente vandløsninger med en årlig produktion på 17 millioner enheder. Virksomheden blev stiftet i 1944 af Poul Due Jensen, og er i dag vokset til en global virksomhed med kontorer i mere end 55 lande og over 19.000 medarbejdere på verdensplan. Det er stadig familien Due Jensen, som har kontrollen med Grundfos gennem Poul Due Jensens Fond.

Dagens Program:

1. indlæg, Grundfos v.  Michael Skovgaard. Sen. Dir.

Grundfos er verdens største pumpe koncern. Vi får et indblik i hvad Grundfos laver og hvordan der bliver arbejdet med Innovation og ”Sustainability”

2. indlæg, Sustainability på Grundfos v. Karen Touborg. Sen. Dir.

Sustainability fra power point til konkrete actions. Hvordan implementerer Grundfos Sustainability projekter i hele verden?

3. indlæg, Sustainable fuels. Power to X.  - Niras v. Thomas Vadum la Cour. Director Green Fuels. 

Power to X. Konvertering af vores fremtidige brændsler. Hele verden arbejder i øjeblikket med forskning indenfor produktion af brint ud fra vand. Dette er en af de største investeringsområder i EU og DK. Hvordan kan det lade sig gøre og hvilket omfang har sådan nogle projekter.

4. indlæg, Sustainability. Possibilities for the Danish business sector. v. Peter Trillingsgaard, Direktør DI

Hvordan kan danske firmaer bruge Sustainability dagsordenen. Hvad forventer markedet og hvordan organiserer vi det i de danske industrier.

Vi slutter dagen af med en sandwich og øl/vand og selvfølgelig en god mulighed for at møde en masse spændende ansigter fra Veleta.

 

Bemærk: Manglende fremmøde eller afbud dagen inden efter kl. 12:00 koster 200,-  

                             

Fakta

Tilføj til kalender 23-02-2023 true Europe/London bæredygtighed i offensiven Vi fejrer det nye år med vores traditionelle nytårstaffel. Dette år i et helt nyt koncept, hvor vi mødes på en af danmarks største og mest ikoniske virksomheder, Grundfos. Du får 4 spændende indlæg, hvor bla. Direktør for DI Peter Trillingsgaard kommer med sin ide om hvad markedet forventer, og hvordan det organiseres i de danske industrier.
kl. 15:30 Indtjekning og rundvisning i produktområdet
Kl. 16:30 Indlæg Michael Skovgaard
Kl. 17:00 Indlæg Karen Touborg
Kl. 17:30 Indlæg, Thomas Vadum la Cour
Kl. 18:00 Indlæg, Peter Trillingsborg
Kl. 18:30 Sandwich og networking
Kl. 20:00 Tak for i dag.
No show fee/afbud efter kl. 12:00 dagen før 200,- på mobile pay
Logind