Skip to main content
Fjords

Tour de Fjords

Læs mere
Event: Classic
Start: Sparekassen Kronjylland, Tronholmen 1

Intet Classic ride uden en udfordring. Årets udfordring går over hele tre fjorde. De to med færge og den sidste over bro i mangel af bedre.

Sparekassen Kronjylland har venligst åbent dørene fra hovedsædet på Tronholmen i centrum af Randers, og samtidig med gode parkeringsforhold.

Efter en briefing på dagens rute samt morgenmad starter vi ud med at cykle syd om Randers fjord, hvor vi krydser Randers fjord ved Udbyhøj, Mariager fjord ved Hadsund samt Limfjorden langs den jyske østkyst. Vi kommer retur over Aalborg og cykler gennem bla. Rold skov.

Der venter ca. 220 km rundt på turen som selvfølgelig foregår med race marshalls, service og forplejning.

Samtidig er der selvfølgelig den halve udfordring, hvor distancen er ca. 110 km, hvor alle men lidt km i benene kan være med. 

Når vi kommer tilbage til Sparekassen er det muligt at benytte Sparekassen Kronjyllands badefaciliteter, og efterfølgende er der spisning, så vi ikke tager sultne hjem. 

Dagen inkluderer:

  • Morgenmad
  • Forplejning fra depoter undervejs
  • Racemarshals
  • Færgebilletter
  • Support med bil
  • Vejkaptajner
  • Spisning efter turen

Fakta

Tilføj til kalender 14-08-2022 true Europe/London Tour de Fjords Årets udfordring går over hele tre Jyske fjorde. Fra Randers krydser vi Randers og Mariager fjord samt Limfjorden. Vi kommer retur over Aalborg og gennem bla. Rold skov. De ca. 220 km er selvfølgelig med assistance af race marshalls ligesom der er en kortere variant af turen.
Kl. 08:00 Morgenmad og briefing
Kl. 09:00 Afgang lang tur
Kl. 09:15 Afgang kort tur
Classic event: En del af PRO medlemskabet. Billetter og gæstebilleter kan tilkøbes for 595,- excl. moms
Logind