Skip to main content
Aerial Shot Field Hills Sunlight

Forår i Toscana

Læs mere
Tidspunkt: lørdag den 13. til onsdag den 17. maj
Event: Veleta netværkstur

Forår i Toscana:

Det er ikke uden grund vi har valgt perioden midt i maj til vores forårstur til Volterra i Toscana. Og stedet Volterra er heller ikke tilfældigt valgt. Vi vil gerne prøve konceptet af, hvor det er muligt også at komme på nogle af de smukke grusveje der kendetegner området, og som vi ser fra tv når cykelløbet Strade Bianche bliver transmitteret. Og så er Toscana i foråret bare utroligt smukt. 

Stedet og byen:

Området omkring San Gimignano, der ligger i hjertet af Toscana, har meget lidt trafik og atomosfæren er bevaret af byens ret afsides beliggenhed. San Gimignano er omgivet af velbevarede bymure, og er især kendt for sine middelaldertårne. I middelalderen kappedes byens velhavende familier om at bygge de højeste og flotteste tårne, og i byens storhedstid skal der har været i alt 72 tårne. I dag er kun 13 af disse bevaret

San Gimignano blev i1990 optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af dens velbevarede og enestående middelalderarkitektur. 

Hotellet:

Vi bor på det 4* hotel Villa San Paolo, som ligger 5 km udenfor selve byen. Hotellet ligger midt mellem de smukke vinmarker med fantastisk udsigt til San Gimignano, og har udendørs pool samt SPA område.

Support på turen:

Vi har servicebil med til turen, og den vil være i "marken" og servicere hvor det giver mest mening i forhold til ture og program. 

Transport og valg af cykel:

Vil du udelukkende cykle enten gravel eller landevej, medbringer du tilsvarende cykel. Du er også velkommen til at medbringe din gravelcykel og ekstra hjul til landevej hvis du gerne vil begge dele. Vi anbefaler ikke at du cykler gravel på din landevejscykel, selvom profferne gør det til løbet. De cykler samtidig på specialhjul til lejligheden. 

Vi transporterer din cykel fra Aarhus til destinationen med egen kassebil. 

Turen inkluderer:

  • Flybillet fra Billund til Pisa
  • Bagage 20 kg 
  • Transfer fra lufthavn til hotel
  • 4 overnatninger på 4* hotel 
  • Halvpension
  • Guidede ture på gravel og landevej 
  • Support på turen (1 bil)
  • 3 gange frokost

Ikke inkluderet:

  • Drikkevarer

Fakta

Tilføj til kalender 13-05-2023 17-05-2023 true Europe/London Forår i Toscana På få år er forårscykelløbet Strade Bianchi blevet en stor klassiker, og cykelentusiaster fra nær og fjern flokkes for at cykle gennem den utroligt flotte Toscanske natur. San Gimignano er hjertet af det Toscana vi kender fra billederne med bløde bakker beklædt med vinstokke samt de smukke cypresse- og magnolietræer. Som noget helt nyt kan du vælge både landevejs- og gravelture.
Afrejse: Lørdag afgang Billund - Pisa Kl. 20:05
Retur: Onsdag med ankomst til Billund kl. 09:20
Pris: En del af Executive medlemskabet eller tilkøb for 8.500,- (momsfri pakkerejse)
Cykeltransport: 1.200,- excl. moms.
Tillæg enkeltværelse: 1.600 (momsfri tillæg til pakkerejse)
Logind