Skip to main content
Veleta05 (1)

Udvalgte
arrangementer

Se program

maj

Bramslevgaard
3. maj 2024

Veleta stjerneløb til Bramslevgaard

Veletas stjerneløb starter ud fra 3 netværksbyer (Silkeborg, Aarhus og Aalborg). Vi har et fælles mål, at mødes samlet på Bramslevgaard. Bramslevgaard er en herregaard, som ligger smukt i Bramslev bakker nordøst for Hobro og nord for Mariager fjord. Her venter der os en lækker frokost og program, inden vi cykler retur til vores respektive startbyer. Du vælger selv hvilke by du gerne vil starte fra, alle ruterne er designet til at være ca. 60-70 km hver vej.

Læs mere
Iseo 2
15. maj - 19. maj 2024

Lombardiet, Italienernes fortrukne sommerparadis

Det perfekte terræn for en god cykeloplevelse

Iseo sø i Lombardiet ligger lige på kanten til Dolomitterne og ud til Po sletten. Her møder vi terræn i alle kategorier, lige fra de høje bjerge til en helt flad tur syd for Iseo sø eller omkring den. Kombineret med små italienske bjergbyer, cafeer, scooter-trafik og ikke mindst madkulturen, har vi grundlaget for en perfekt netværkstur med masser af cykling, god mad og store cykeloplevelser.

Læs mere
Lux 2
22. maj - 26. maj 2024

Schleck Gran Fondo

Luxemborg er en ukendt cykeldestination for de fleste. Tidligere var det hjemsted for en lang række danske professionelle. Her rammer vi Ardennerne og mange små stejle stigninger, som også kan kombineres med mere fladt terræn. Naturen er utrolig smuk og varieret. Hvis du så kombinerer oplevelsen med et Schleck Gran Fondo, hvor du kan kvalificere dig til VM Grand Fondo i Dnamark, og et meet-and-greet med Frank Schleck, har du de perfekt rammer til en spændende oplevelse

Læs mere

juni

Coast To Coast
2. juni - 3. juni 2024

Coast to coast til Hjerting Badehotel (gravel og landevej)

Vi har lavet vores eget Veleta coast to coast, hvor vi starter i øst fra Comwell Hotel Kolding, som også er vores nye lokale klubhus. Herfra venter en smuk tur mod vest henover Sønderjylland, hvor vi møder vadehavet. Turen forsætter til Hjerting Badehotel, en perle på vestkysten. Stedet er ideelt til en hyggelig eftermiddag og aften. Til dem som er frisk på en tur i havet, så ligger det lige udenfor.

Læs mere
Version 2 Frontpage
20. juni - 24. juni 2024

De legendariske Tour de France stigninger

Vejen til toppen

Vi skal besøge de mest mytiske Tour de France stigninger i Pyrenæerne. Vi har sidst set Jonas Vingegaard kæmpe om sejren på Tourmalet og Hautacam. Sidstenævnte bjerg er også udødeliggjort efter Bjarne Riis besejrede Indurain i 1996. Vi bor helt centralt på det 4* hotel Gallia et Londres i Lourdes, hvor vi er tæt på både Hautacam, Tourmalet og Col de l’aubisque.

Læs mere
IMG 5668 Kopi
28. juni 2024

Mols Bjerge på grus og asfalt

Mols nationalpark og Mols bjerge tilbyder noget af det flotteste terræn og smukkeste natur, som Danmark kan præsentere. I år starter vi fra Fuglsøcenteret, som ligger centralt i Mols Bjerge. Herfra har vi en fantastisk udsigt og godt udgangspunkt til en god gravel- og landevejstur.

Læs mere

august

Tdfitm8 (1)
11. august 2024

Tour de Fjords - Nationalpark Thy og Klitmøller - Powered by itm8

Årets udfordring

Vi skal igen vestpå når vi mødes til årets Veleta udfordring. Vi starter fra det smukt beliggende Pinenhus med udsigt til Sallingsundbroen og Mors. Vi skal denne gang tværs over Mors og videre mod vest til Nationalpark Thy og Hanstholm inden. Den kortere udfordring tager via Feggesund tilbage over Mors, mens den lange kommer retur over Aggersund broen og efterfølgende Hvalpsund. Der bliver masser af vand, nogle broer og en færge. Den lange udfordring bliver ca. 220 km og den korte ca. 130 km.

Dagens Classic arrangement er powered itm8.

Læs mere
Csm Ruths Hotel By Night 1A8e762d23
25. august - 26. august 2024

Aalborg - Skagen

Vi glæder os til endnu et besøg i det nordjyske og ikke mindst et gensyn med Ruths Hotel på toppen af Danmark. Turen er blevet en Veleta klassiker, og det er ikke uden grund at det er blevet et af årets tilbagevendende højdepunkter, der ikke skal misses. Vendsyssel byder på et varieret terræn, forholdsvis fladt, med mark, skov og flotte klitter og blomsterbeklædte lyngområder.

Læs mere

september

Javea Pics Beskåret (2)
26. september - 30. september 2024

Javea og det autentiske Costa Blanca

Vi er tilbage til en klassisk netværkstur med base på et af Costa Blanca kystens smukkeste og bedst beliggende hoteller helt ned til Javeas varme sandstrand.
Costa Blanca kysten ligner meget Mallorca med appelsinplantager, vinmarker og små veje med oliventræer. Her er bilisterne kendte for at køre med respekt og holde afstand. Turene kan sluttes af med en dukkert i bølgerne og en kold øl på en af de omkringliggende barer.

Læs mere

november

Billede Business Day 2022
1. november 2024

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Årets store "Veletadag" med faglig inspiration

Vi glæder os til at præsentere vores Business Club program for 2025 på årets Business Day. Programmet giver masser af mulighed for at netværke og mødes på tværs, og blive klogere på hinandens forretninger. Der kommer vanen tro inspirerende aktuelle indlæg undervejs.

Læs mere