Skip to main content
Veleta05 (1)

Udvalgte
arrangementer

Se program

august

Tdfitm8 (1)
11. august 2024

Tour de Fjords - Nationalpark Thy og Klitmøller - Powered by itm8

Årets udfordring

Vi skal igen vestpå når vi mødes til årets Veleta udfordring. Vi starter fra det smukt beliggende Pinenhus med udsigt til Sallingsundbroen og Mors. Vi skal denne gang tværs over Mors og videre mod vest til Nationalpark Thy og Hanstholm inden. Den kortere udfordring tager via Feggesund tilbage over Mors, mens den lange kommer retur over Aggersund broen og efterfølgende Hvalpsund. Der bliver masser af vand, nogle broer og en færge. Den lange udfordring bliver ca. 220 km og den korte ca. 130 km.

Dagens Classic arrangement er powered itm8.

Læs mere
HMF
14. august 2024

Firmabesøg hos HMF Cranes

HMF sælger kraner til over 40 lande

Kan man drive en konkurrencedygtig international industrivirksomhed fra Danmark? Det får vi svar på når ugens Club ride tager os til HMF Cranes (tidligere Højbjerg Maskinfabrik), hvor Head og Export Sales Peter Glibstrup tager imod os som vært.

HMF er en spændende ikonisk Dansk industrivirksomhed, som har formået at blive en af verdens førende indenfor sit felt med produktion og installation af kraner monteret på køretøjer.

Læs mere
Jyske Bank (2)
20. august 2024

Classic event powered by Jyske Bank med Michael Valgren

Jyske Bank er sponsor på dette eksklusive Veleta Classic event, hvor vi starter fra Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg. Efter en smuk cykeltur slutter vi af med oplæg fra Tour de France rytteren Michael Valgren. Michael Valgren er vendt tilbage til Danmark efter flere år i Monaco. Michael har desuden gjort comeback på World tour plan efter sit slemme styrt 2022.

Læs mere

september

Csm Ruths Hotel By Night 1A8e762d23
1. september - 2. september 2024

Aalborg - Skagen

Vi glæder os til endnu et besøg i det nordjyske og ikke mindst et gensyn med Ruths Hotel på toppen af Danmark. Turen er blevet en Veleta klassiker, og det er ikke uden grund at det er blevet et af årets tilbagevendende højdepunkter, der ikke skal misses. Vendsyssel byder på et varieret terræn, forholdsvis fladt, med mark, skov og flotte klitter og blomsterbeklædte lyngområder.

Læs mere
Itm8 Logo
10. september 2024

Tidlig Tænksom Tirsdag hos Itm8

Danmarksmester. Claus Steinlein er adm. direktør i Jyllands mest succesrige fodboldklub gennem nyere tid. Senest med endnu et Danmarksmesterskab i 2024. Hvordan lykkedes det klubben fra heden at bevare momentum og kampgejst til at holde sig i toppen af Dansk fodbold. Vores sponsor Itm8 har via sine unikke kontakter skaffet os muligheden for at få Claus Steinlein med når vi afholder Tidlig Tænksom Tirsdag i september

Læs mere
Javea Pics Beskåret (2)
26. september - 30. september 2024

Javea og det autentiske Costa Blanca

Vi er tilbage til en klassisk netværkstur med base på et af Costa Blanca kystens smukkeste og bedst beliggende hoteller helt ned til Javeas varme sandstrand.
Costa Blanca kysten ligner meget Mallorca med appelsinplantager, vinmarker og små veje med oliventræer. Her er bilisterne kendte for at køre med respekt og holde afstand. Turene kan sluttes af med en dukkert i bølgerne og en kold øl på en af de omkringliggende barer.

Læs mere

november

Billede Business Day 2022
1. november 2024

Veleta Business Day, Hotel Munkebjerg

Årets store "Veletadag" med faglig inspiration

Vi glæder os til at præsentere vores Business Club program for 2025 på årets Business Day. Programmet giver masser af mulighed for at netværke og mødes på tværs, og blive klogere på hinandens forretninger. Der kommer vanen tro inspirerende aktuelle indlæg undervejs.

Læs mere