Skip to main content
Csm Ruths Hotel By Night 1A8e762d23

Aalborg - Skagen

Læs mere
Område: Vendsyssel
Event: 2-dages tur
Overnatning og aftensmad: Ruths Hotel, Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen

Netværkstur til toppen af Danmark:

Vi er klar med et gensyn til den gennem årene mest populære tur til toppen af Danmark. Turen til Skagen byder på et varieret terræn, forholdsvis fladt, med mark, skov og flotte klitter og blomsterbeklædte lyngområder. Vi ender ved Ruths hotel i gammel Skagen, som er et af de mest ikoniske steder i Danmark, hvorfra mange danske malere er blevet inspireret.

Der venter os en lækker sandwich og mulighed for at tanke op i baren. Til dem som er klar på en dukkert i Vesterhavet, er der arrangeret fællesbadning. 

Om aftenen skal vi nyde en lækker menu, så vi er klar til at tage 2. etape retur til Aalborg gennem det smukke Nordjyske landskab.

Der er selvfølgelig pit-stop og forplejning undervejs.

Ruterne:

Vi cykler gennem Vendsyssel på to forskellige strækninger, som kendetegnes ved at starte og slutte fladt. Midt på Vensyssel møder vi lidt mere kuperet terræn. Begge etaper er mellem 110 og 130 km. 

Hotel:

For mere end 100 år siden startede Emma og Hans Chr. Ruth deres første år som værtspar på badepensionatet "Vesterhus", nu kendt som Ruths hotel.

Sammen med miljøet og livet i og omkring badehotellerne i Gl. Skagen hører der en lang række sjove, spændende og fantastiske historier og anekdoter - både fra tidligere tider, men også fra i dag, hvor hotellerne også besøges af de lokale Skawboere.

Pris:

2-dages turen kan benyttes som en del af PRO og Executive pakken. Den kan desuden tilkøbes for 2.195,- excl. moms. Gæster er velkommen.

Turen inkluderer:

  • Overnatning på Ruths Hotel i delt dobbeltværelse
  • Aftensmad excl. drikkevarer
  • Transport af taske
  • Guidede etaper
  • Sandwich på turen

Tillæg for enkeltværelse: 1000 incl. moms. Begrænset antal.

Fakta

Tilføj til kalender 25-08-2024 26-08-2024 true Europe/London Aalborg - Skagen Vi glæder os til endnu et besøg i det nordjyske og ikke mindst et gensyn med Ruths Hotel på toppen af Danmark. Turen er blevet en Veleta klassiker, og det er ikke uden grund at det er blevet et af årets tilbagevendende højdepunkter, der ikke skal misses. Vendsyssel byder på et varieret terræn, forholdsvis fladt, med mark, skov og flotte klitter og blomsterbeklædte lyngområder.
Kl. 09:00 Kaffe og rundstykker
Kl. 9:30 Briefing om turen
Kl. 10:00 Afgang i grupper
Kl. 12:30 Forkostpause i det fri
Kl. 16:00 Ankomst til Skagen
Kl. 07:15 Morgenbadning
Kl. 08:00 Morgenmad
Kl. 09:00 Afgang fra hotellet
Kl. 11:30 Frokoststop
Kl. 14:00 Ankomst til Aalborg
Start og slut: Aalborg
Logind