Skip to main content
Coast To Coast

Coast to coast til Hjerting Badehotel (gravel og landevej)

Læs mere
Område: Sønderjylland
Event: Veleta 2-dages tur
Overnatning og aftensmad: Hjerting Badehotel, Strandpromenaden 1 6710 Esbjerg V

Cost to coast Sønderjylland:

Turen og rammerne for en smuk oplevelse og hyggelig aften er på plads, når vi søndag den 2. juni tager afsted fra vores klubhus Comwell Hotel i Kolding. Herfra venter en tur mod vest til Hjerting Badehotel lidt nord for Esbjerg. Vi møder nye veje og områder i det danske, som de fleste helt sikkert ikke har stiftet bekendtskab med. 

Ruterne, mulighed for både gravel og landevej:

Vi giver dig muligheden for at krydse Jylland både på landevejen og på gravel. Gravelruten bliver en kombination af smukke grusveje og lidt asfalt.

Ruterne over Jylland bliver 110-130 km, hvor vi på 1. etape kommer syd om Esbjerg og rammer vadehavet og digerne syd for Esbjerg. På 2. etape kommer vi mere nord om Esbjerg og retur til Kolding.

Comwell Kolding:

Comwell Kolding ligger centralt placeret med kort afstand til Kolding centrum og Kolding Station. Hotellet er beliggende ved by og fjord og med en god atmosfære.

Hotellet tilbyder fleksible mødefaciliteter, som ikke findes mange andre steder i landet, og er samtidig et godt udgangspunkt for at opleve seværdigheder i Danmark for både for store og små.

Vi er desuden glade for at Comwell Kolding danner rammerne for vores lokale Business Club rides.

Badehotel siden 1914:

På grunden hvor Hjerting Badehotel ligger har der været kro/hotel i over 300 år. Stedet har altid haft en stor betydning for byen og folkene på stranden, som i mange år var en trafikeret ladeplads for eksport og fiskeri.

I efteråret 1914 begyndte byggeriet af Hjerting Badehotel. Hjerting var på det tidspunkt et yndet feriemål, især for turister fra Østdanmark. De nød livet og roen på badehotellet, badene på stranden og den friske luft. 

Hotellet har haft stor betydning som det lokale samlingspunkt, hvad enten det gjaldt familiefesten eller søndagsudflugten, hvor målet ofte var middagen eller eftermiddagskaffen på Hjerting Badehotel.

Nyd stemningen sammen med os.

Pris:

2-dages turen kan benyttes som en del af PRO og Executive pakken. Den kan desuden tilkøbes for 2.195,- excl. moms. Gæster er velkommen.

Turen indeholder:

  • Morgenmad på Comwell
  • Forplejning undervejs på begge etaper
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Følgebil med bagage
  • Guider til hold af max 15 personer
  • Aftensmad på Hjerting badehotel 
  • Morgenmad på Hjerting Badehotel

Fakta

Tilføj til kalender 02-06-2024 03-06-2024 true Europe/London Coast to coast til Hjerting Badehotel (gravel og landevej) Vi har lavet vores eget Veleta coast to coast, hvor vi starter i øst fra Comwell Hotel Kolding, som også er vores nye lokale klubhus. Herfra venter en smuk tur mod vest henover Sønderjylland, hvor vi møder vadehavet. Turen forsætter til Hjerting Badehotel, en perle på vestkysten. Stedet er ideelt til en hyggelig eftermiddag og aften. Til dem som er frisk på en tur i havet, så ligger det lige udenfor.
Start og mål: Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding
Kl. 09:00 Morgen mad og briefing
Kl. 10:00 Afgang
Kl. 15:00 Ankomst
Kl. 19:00 Aftensmad
Kl. 08:00 Morgenmad
Kl. 09:30 Afgang
Kl. 14:00 Ankomst Kolding
Logind