Skip to main content
Javea Pics Beskåret (2)

Javea og det autentiske Costa Blanca

Læs mere
Område: Javea, Costa Blanca
Cykeldage: 3 hele og 2 halve dage på cykel

Javea og det "uopdagede" cykelparadis

Costa Blanca kysten ligner meget Mallorca med appelsinplantager, vinmarker og små veje med oliventræer. Trafikken i baglandet er stadig begrænset til trods for at strømmen af blandt andet cykelturister er vokset. Bilisterne er desuden kendte som værende tålmodige og overholde reglerne for at holde afstand og kører med respekt. Sammen med de velholdte veje giver det rolige ture uden stress.

Ruterne:

Terrænet er fladt og lettere kuperet ved kysterne og lidt længere inde i landet møder vi stigningerne, som profferne blandt andet boltrer sig i, op til sæsonstart. Vi besøger stigninger der er ca. 5-6% i snit og 5-8 km. 

Vi cykler i grupper efter ambition og mødes samlet til frokost flere af dagene. 

Ekstra meget netværk og cykling:

Vi får 3 hele dage på cyklen samt mulighed for også at komme ud både på ankomst- og afrejsedagen. 

Hotellet:

Paradores de España er en statsejet kæde af bevaringsværdige bygninger, som er lavet til hoteller. Det kan være klostre, borge og lignende. Men i 1960erne var der en politiker fra Madrid der som mange andre spaniere havde forelsket sig i Javea. Derfor fik han opført et Parador helt nede ved stranden til trods for alle regulativer der var på det tidspunkt. Hotellet er udover sin beliggenhed, en oase med smuk have, udeområde og lige ned til vandet. Og uden det skal lyde forkert, ikke overbefolket af børnefamilier og turister.

Hotellet har 70 værelser og er et formelt og roligt sted, som også bliver benyttet af mange forretningsrejsende. Her er både udendørs pool og et stort terrasseområde, hvor vi kan nyde en øl sammen når vi kommer tilbage efter turene. Har du lyst til en tur i havet, ligger hotellet lige ud til Javeas flotte strand. Stemningen på promenaden er hyggelig og familiær. 

Turen indeholder:

  • 4 overnatninger på 4* hotel
  • Morgenmad
  • 4x aftensmad 
  • Guidede ture
  • Én følgebil der fungerer som support
  • Mulighed for transport af cykel (1.200,- excl moms)
  • Transfer fra lufthavn til hotel i Javea og retur

Turen inkluderer ikke:

  • Frokoster under turen
  • Drikkevarer

 

 

Fakta

Tilføj til kalender 26-09-2024 30-09-2024 true Europe/London Javea og det autentiske Costa Blanca Vi er tilbage til en klassisk netværkstur med base på et af Costa Blanca kystens smukkeste og bedst beliggende hoteller helt ned til Javeas varme sandstrand. Costa Blanca kysten ligner meget Mallorca med appelsinplantager, vinmarker og små veje med oliventræer. Her er bilisterne kendte for at køre med respekt og holde afstand. Turene kan sluttes af med en dukkert i bølgerne og en kold øl på en af de omkringliggende barer.
Hotel Parador de Javea
Afgang Torsdag den 26. september fra Billund til Valencia med Ryanair FR1048 kl. 06:00
Ankomst til Billund Mandag den 30. september kl. 22:40 med Ryanair FR1049
Program Cykling med sparring og networking
Opdeling i grupper 3-4 guidede grupper
Pris: 9000,- (momsfri pakkerejse)
Cykeltransport: 1.200 excl. moms
Tillæg enkeltværelse: 2000,- (momsfrit tillæg til pakkerejse)
Executive pakke: Turen er en de af Veleta Executive
Logind