Skip to main content
Pico Beskåret

Netværksetapeløb til Pico de Veleta

Læs mere
Event: Netværksetapeløb Malaga - Pico de Veleta
Dato: Torsdag den 14. september til mandag den 18. september

Efterår i Malaga - Granada:

Malaga og den spanske sydkyst er et af de få steder i Europa der er godt vejr året rundt. I september bør vi også få godt vejr, og sikkert også muligheden for en dukkert efter første etape, inden vi tager videre op mod Malaga. På toppen af Pico de Veleta krydser vi fingre for at vejret er med os. Granada er tørt og solrigt, men de høje bjerge omkring byen kan også samle skyer og på toppen ligger der sne en stor del af året.

Turen og Granada:

Vi starter med en overnatning i Malaga. Malaga er den største by på sydkysten og samtidig også en by med en lang historie. Bag Malaga ligger de små hvidkalkede landsbyer og venter på os. Vi tager turen op igennem baglandet, hvor der også er ganske begrænset trafik. Vi har fundet en rute, hvor vi kommer retur til kysten og tager første overnatning. 

2. etape går fra kysten og op i baglandet til Granada. Vejen kan tages på flere måder, og her er der mulighed for at vælge forskellige distancer i forhold til dagsformen. 

3. etape går fra Granada til Pico de Veleta. Granada ligger i knap 1000 meter højde, hvorfor der venter ca. 2.400 højdemeter. Pico de Veleta er en meget regulær stigning, hvor procenterne ikke tager overhånd, men kan overkommes af de fleste. Vi tager hver især tager de pauser og stop der er brug for. I 2.500 meters højde er der et skisportssted, hvor der bliver mulighed for at tanke depoterne op og samle mod til de sidste 800 højdemeter. På vejen op møder vi monumentet der har givet os inspirationen til vores V, og her bliver der selvfølgelig også tid til et stop og nogle billeder. 

Hotellerne:

Første nat opholder vi os på et hotel forholdvis tæt på lufthavnen og efterfølgende ved kysten efter 2. etape. De to sidste nætter foregår i Granada. 

Support på turen:

Vi har servicebil med til turen, og vores bagage bliver transporteret rundt fra hotel til hotel.

Cykel:

Vi får fragtet cyklerne ned med lastbil.

Flybilletter:

Der tages forbehold for tidens meget ustabile prisudvikling på bestillingstidspunktet. 

Turen inkluderer:

  • Flybillet fra Aarhus til Malaga
  • Bagage 20 kg 
  • Transfer fra Lufthavn til hotel 
  • Transfer fra Granada til lufthavn
  • 4 overnatninger 
  • Halvpension
  • Guidede ture  
  • Support på turen (1 bil)
  • 3 gange frokost

Ikke inkluderet:

  • Drikkevarer

Fakta

Tilføj til kalender 14-09-2023 18-09-2023 true Europe/London Netværksetapeløb til Pico de Veleta Så er vi klar til at besejre bjerget, som har givet inspiration til vores netværksnavn. Pico de Veleta befinder sig syd for Granada i Sierra Nevada bjergkæden i Spanien. Turen byder på strand, måske en badetur, et historisk og kulturelt centrum i Granada og Europas højeste asfalterede bjerg op i de 3,396 meters højde. Årets store netværkstur bliver afholdt som et 3-dages etapeløb fra Malaga til Pico de Veleta.
Afrejse: Fra Aarhus kl. 09:55
Ankomst: Til Aarhus kl. 09:50
Pris: En del af Executive medlemskabet eller tilkøb for 8.500,- (momsfri pakkerrejse)
Cykeltransport: 1.200,-
Tillæg enkeltværelse: 1.600,- (momsfri tillæg til netværkstur udland)
Logind