Skip to main content
IMG 5668 Kopi

Mols Bjerge på grus og asfalt

Læs mere
Event: Classic
Mødested: Fuglsøcenteret, Dragsmurvej 6 8420 Knebel
Cykling: Gravel og landevej

Om eventet:

Mols er et af Danmarks smukkeste cykelområder, og derfor er det naturligt at vende retur til en fælles oplevelse på gravel og landevej.

Vi mødes ved Fuglsøcenteret, hvorfra der er den smukkeste udsigt ud over Mols. Der er lækker morgenmad og mulighed for omklædning inden start. 

Efter turen er der omklædning med bad, og frokost på Fuglsøcenteret.

Om ruterne:

Alle ruterne kommer rundt omkring Mols Bjerge med masser af muligheder for smukke kig ud over de forskellige kystområder og natur. 

Distancerne er opdelt, så alle kan være med. Kortere distancer cykler med lavere gennemsnitshastighed, og der bliver lidt mere tid til networking.

Depot og race marshals:

Cykeloplevelsen bliver bare større når vi har race marshals til at hjælpe os med trafikken. Derfor er der marshals på landevejsgrupperne og selvfølgelig et fælles depot undervejs, hvor der kan tankes op. 

Eventet inkluderer:

  • Morgenmad inden start
  • Guidede ture 
  • Servicebil
  • Depot undervejs
  • Race marshals
  • Omkædning
  • Frokost efter turen

Fakta

Tilføj til kalender 28-06-2024 true Europe/London Mols Bjerge på grus og asfalt Mols nationalpark og Mols bjerge tilbyder noget af det flotteste terræn og smukkeste natur, som Danmark kan præsentere. I år starter vi fra Fuglsøcenteret, som ligger centralt i Mols Bjerge. Herfra har vi en fantastisk udsigt og godt udgangspunkt til en god gravel- og landevejstur.
Kl. 09:00 Morgenmad og networking
Kl. 10:00 Afgang i respektive grupper
Kl: 14:00 Retur til omklædning
Kl. 14:30 Frokost
Kl. 16:00 Tak for i dag.
Classic event Dette er et Classic event, som er en del af PRO og Executive medlemskabet. Du kan deltage som Business Club medlem og invitere gæster for 795,- excl. moms
Logind