Skip to main content
Mont Ventoux

Mont Ventoux på Munkebjergbakken

Læs mere
Event: Classic
Start: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej

Om eventet:

Vi skal prøve kræfter med Munkebjergbakken, en af Danmarks kendte og berygtede stigninger. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil bestige den. Som udgangspunktet er målet at nå de 1912 højdemeter, som er højden på Mont Ventoux. Du kan også vælge at køre rundstrækningen på lidt over 6 km flere eller færre gange end der kræves for at nå de 1912 højdemeter. 

Vi vil gerne skabe nogle glade og motiverende omgivelser til en udfordring, hvor målet sættes efter ambition og humør. Du møder et festligt målområde hver gang du kommer forbi toppen af Munkebjerg ved indkørslen til Munkebjerg Hotel. Der bliver mulighed for at tanke energi og der bliver musik. 

Du kan tage et hvil og hoppe på igen når du er frisk på det. 

Efter turen er der velfortjent aftensmad og underholdning på Munkebjerg hotel. 

Rundstrækningen:

Rundstrækningen på ca. 6 km går over Munkebjerg og rundt om Vejle Golfklub. Landevejen mellem Vejle og Ankær skal krydses. Der er en længere nedkørsel til Vejle fjord inden bakken igen forceres. 

Munkebjerg Hotel:

Veletas tætte samarbejdspartner gennem flere år. Her finder vi de ideelle rammer for både ophold til private og konferencer. Et besøg værd både til pleasure og forretning. 

Indeholder:

  • Kaffe og kage ved ankomst
  • Målområde med forplejning 
  • Aftensmad 
  • 3 Racemarshals på rundstrækning
  • Omklædning og bad

Fakta

Tilføj til kalender 12-06-2024 true Europe/London Mont Ventoux på Munkebjergbakken Forestil dig en varm sommerdag på vej op af ikoniske Mont Ventoux. Sådan bliver det ikke helt, men vi forsøger at skabe stemningen omkring en af Danmarks mest kendte stigninger, Munkebjerg ved Vejle. Munkebjerg Hotel, som ligger på toppen af bakken, er også vores samarbejdspartner gennem mange år. Herfra skaber vi rammerne for en festlig og farverig dag, hvor vi på en 6 km rundstrækning bestiger Munkebjergbakken alle de gange vi har lyst og med målet om at nå de 1912 meter som bjerget i Frankrig rækker op. De 1912 højdemeter svarer til i alt 16 omgange (104 km).
Kl. 14:00 Kaffe og kage samt kort briefing
Kl. 15:00 Start ved Munkebjerg
Kl. 19:15 Tiden stopper
Kl. 20:00 Aftensmad på hotellet
Kl. 21:00 Tak for i dag
Classic event: En del af PRO medlemskabet. Billetter og gæstebilleter kan tilkøbes for 795,- excl. moms.
Logind