Skip to main content
Lux 2

Schleck Gran Fondo

Læs mere
Område Mondorf, Luxembourg
Cykeldage: 3 hele dage på cykel

Om området:

Luxembourg var i flere årtier adresse for mange danske cykelstjerner, som Bjarne Riis, Jacob Fuglsang, Lars Bak, Chris Anker og mange flere. Udover en lav skatte procent og den centrale beliggenhed, så har Luxemborg også gode veje og et meget smukt landskab langs Mosel folden, der løber gennem landet.

Om turen:

Brødrene Schleck, som de fleste kender fra deres tid i SCS, er født her. Frank Schleck stoppede sin cykelkarriere i 2016, og i 2017 blev Gran Fondo Schleck "født". Netop dette løb er i 2024 blevet kvalifikationsløb til Gran Fondo VM, som afholdes i Aalborg den 1. weekend i september. Vi har fået 20 pladser til løbet, hvor du også får lov at møde Franck Schleck under turen. 

Vi får et par dage med ture i området inden selve Gran Fondo løbet, som afvikles lørdag. Er der stemning for det kan vi tage en kort tur søndag inden vi tager hjem. 

Hotellet:

Vi bor lige ved målstregen i centrum af Mondorf på det fantastiske 4 stjernede hotel Mondorf Park & Spa. Byen er kendt for sine mange termiske bade og selvfølgelig har hotellet også en lækker spa/sauna afdeling der er inkluderet i opholdet.  

 

Turen indeholder:

  • 4 overnatninger med halvpension på det 4-stjernede Mondorf Park & Spa.
  • Startnr. til Schleck Gran Fondo, hvor der kan vælges mellem 2 distancer på henholdsvis 155 km og 85 km.
  • Guidede cykelture dagene op til løbet.

 

Turen inkluderer ikke: 

  • Transport til og fra Luxemborg 
  • Frokost på cykelturene
  • Medical tjek 

Fakta

Tilføj til kalender 22-05-2024 26-05-2024 true Europe/London Schleck Gran Fondo Luxemborg er en ukendt cykeldestination for de fleste. Tidligere var det hjemsted for en lang række danske professionelle. Her rammer vi Ardennerne og mange små stejle stigninger, som også kan kombineres med mere fladt terræn. Naturen er utrolig smuk og varieret. Hvis du så kombinerer oplevelsen med et Schleck Gran Fondo, hvor du kan kvalificere dig til VM Grand Fondo i Dnamark, og et meet-and-greet med Frank Schleck, har du de perfekt rammer til en spændende oplevelse
Hotel: Mondorf Park & Spa
Transport: Kør selv
Pris: 7.500,- (momsfri pakke rejse)
Tillæg enkeltværelse 1800 kr for 4 nætter
Logind