Skip to main content
Molskroen Facade (2)

Gravel og landevej fra Molskroen

Læs mere
Fra: Molskroen, Hovedgaden 31a, 8400 Ebeltoft
Tidspunkt: Fredag den 23. juni
Event: Classic event på landevej og gravel

Sommerafslutning på Mols:

Forårssæsonens sidste store Classic event, bliver afholdt i strålede omgivelser i et af Danmarks flotteste cykelområder, Mols bjerge. Udgangspunktet er Molskroen, som ligger helt ned til Vandet ved Femmøller strand, og vejene på Mols bringer os gennem en storslået og varieret natur. 

Dagens program giver mulighed for både at besøge nogle af de mange grusveje der er i området, og selvfølgelig også for at tage turen på landevejscyklen. Uanset valg, lover vi at du ikke bliver skuffet. 

Du vælger mellem en tur på gravel- eller landevejscykel, så i år er der altså ingen små grusveje på landevejscyklen på Mols :-) 

Vi starter med morgenkaffe og rundstykker fra Veleta bilen, mens vi gør klar til dagens tur. Der bliver et fælles depot undervejs med forplejning og vand til dunkene. 

Når vi kommer retur fra turen venter en lækker frokost på Molskroen. 

Fakta

Tilføj til kalender 23-06-2023 true Europe/London Gravel og landevej fra Molskroen Der er mange smukke cykelområder i Danmark, men Mols bjerge på tidspunktet lige omkring Sct. Hans fås ikke smukkere. Når vi samtidig afslutter dagens udfordringer med en lækker frokost på Molskroen bliver det ikke meget mere lækkert.
Kl. 09:15 Ankomst med kaffe og rundstykker inden start
Kl. 09:45 Briefing og klar til start
Kl. 10:00 Afgang på landevej og gravel
Kl. 13:45 Ankomst
Kl. 14:30 Frokost på Molskroen
Kl. 16:00 Tak for i dag
Classic event: En del af PRO medlemskabet. Billetter og gæstebilleter kan tilkøbes for 795,- excl. moms
Drikkevarer: Er ikke inkluderet
Logind