Skip to main content
Louise Lorenzen

Tidlig Tænksom Tirsdag fra Dahl

Læs mere
Mødested: Dahl Advokatpartnerselskab
Adresse: Mariane Thomsens Gade 4B, 7.-9. sal, 8000 Aarhus

En stærk, indre motivation er kernen, der løfter ethvert resultat med 200-500% - og manglende motivation mindsker udbyttet med tilsvarende procentsatser. Men hvad er det egentligt, der får mennesker til at ville eller ikke ville?

I dette foredrag skaber Louise indsigt i biologien bag motivation, og gennem praksisnære eksempler opbygger hun en række konkrete redskaber, som deltagerne med stor effekt kan anvende i hverdagen.

Uanset, om det handler om forandringer, udvikling eller at løfte sin generelle performance fra excellent til outstanding, skal mennesket være TÆNDT for at lykkes!

Louise har gennem årene opbygget en ekspertise i at koble hjernevidenskab til de udfordringer, vi ofte har i forhold til at motivere både os selv og andre, når hverdagens hamsterhjul sætter ind.

Denne kombination betyder, at hun med fokus på både egen-ledelse og ledelse af andre formår at opbygge en stærk forståelse for de menneskelige drivkræfter, der skaber resultater.

Fakta

Tilføj til kalender 01-03-2022 true Europe/London Tidlig Tænksom Tirsdag fra Dahl Tidlig Tænksom Tirsdag er iværksat i samarbejde med Dahl Advokatpartnerselskab, hvor vi finder spændende og relevante faglige input til din hverdag. Tidlig Tænksom Tirsdag afholdes hvert kvartal af og hos Dahl Aarhus. Her er muligheden for at mødes på tværs af de lokale netværk og blive inspireret. Denne gang møder vi partner og chefforretningsudvilker i Shining Eyes, Louise Lorenzen
Kl. 07:30 Velkomst morgenmad og networking
Kl. 08:00 Foredrag
Kl. 09:00 Afrunding og networking
Logind