Skip to main content
Priorat Og Cambrils

Priorat netværkstur

Læs mere
Netværkstur: Priorat og Cambrils - Spanien
Hotel: Estival Dorado Resort, Carrer Doppler, 2, 43850 Cambrils

Priorat er et lille område 130 km syd for Barcelona, som er allermest kendt for sine fremragende rødvine.

Priorat er tørt og solrigt, og dog samtidig grønt og frodigt. Her findes de bedste betingelser for gode cykelture. Flotte og velholdte veje, meget begrænset trafik, små hyggelige landsbyer, terræn for alle og ikke mindst en fantastisk natur med smukke bjerge og vinmarker.  

Området har opnået DOC (Denominacion de Origen Calificada) som det eneste spanske område udover Rioja. Med sine bare 2.000 hektar bliver der ikke produceret meget vin i Priorat, dog er her flere glimrende vinhuse og tilknyttede spisesteder.

El Prat, lufthavnen som ligger syd for Barcelona, er bare lidt over en times kørsel fra kystbyen Cambrils. Byen, der tidligere var en fiskeriby, er i dag et feriested primært for spanske og franske turister på grund af de smukke strande og det behagelige klima. Cambrils er kendt som et kulinarisk centrum med et væld af lækre restauranter, herunder også et par stykker med Michelin stjerne, til trods for sine kun knap 35.000 indbyggere.

Terrænet giver mulighed for at lave gode ruter, hvor vi, på tværs af niveauer, kan mødes på turen. Vi skal besøge flere af de små vinbyer, cykle forbi Ebro deltaet, rulle langs vandet og selvfølgelig besøge nogle af de kendte stigninger.

Prisen inkluderer:

  • 4 dage på 4*hotel
  • 4 gange aftensmad
  • Frokost under turen
  • Guidede ture
  • Fly fra Billund til Barcelona*
  • Transfer til og fra lufthavnen
  • Tilkøb af cykeltransport
  • *Der er 40 pladser med fly herefter tilbydes turen med eget tilkøb af flytbillet. 

Fakta

Tilføj til kalender 22-09-2022 26-09-2022 true Europe/London Priorat netværkstur Priorat syd for Barcelona er et af det mest kendte vindistrikter i Spanien og samtidig mindst befolkede. Vi bor helt nede til stranden i Cambrils og nyder de smukke ture ind i Priorat i en utrolig smuk og grøn natur. Her er mange gode veje og oplagt til cykelture.
Afrejse: Torsdag den 22. september
Hjemrejse: Mandag den 26. september
Pris 8.000 momsfri pakkerejse
Cykeltransport 1.200 excl. moms. Cykeltransport er incl. i executive medlemskab
Fly ud Ryanair FR 9003 kl. 09:40
Fly retur Vueling VY1880 Kl. 12:45
Logind